Bildirim
astra j 1.6 115 hp lpg
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Dün Opel bayisine gittim Classic astra için. A16xer kodlu motoru kullanıyor. Sizin aracınız ile aynı. Tüp takiyoruz dediler ücreti 2000 tl ancak subaplar magnezyim alaşım bu nedenle sorun çıkarabilir bu durumda (sorun çıkarması) Çelik subaylara değiştirerek ki onunda fiyati 2000 tl en kötü olasılıkla 4000 tl ye LPG takilabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technogen -- 8 Nisan 2012; 8:06:40 > -
bende ikinci el bir araç ararken, bahar kampanyasıyla astra j 1.6 edition 115 hp aldım. aksilik olmazsa önümüzdeki hafta sonu teslim alacağım. lpg konusu benim de kafamı kurcalıyor. benzin fiyatları hayli arttı açıkçası -
bende alalı 15 gun oldu astra j 115hp edıtıon 250 lıralık benzınle 600 km yaptım sehir içi sakın kullanarak. Baya cok yakıyor 9 10 lıtre cıvarı.Sorun cıkartmıcaksa ve garantı bozulmıcaksa taktırsak ıyı olacak ama 4000 de ıyı para -
Sordugum yerden 2500 teklif almistim . Yaza dogru yaptirmayi dusunuorum -
arkadaslar yeni arac alanlara allah kaza bela vermesin.1.6 aslangıc modelini aldıgınız fiyatları yazabilirmisiniz -
arkadaslar baska bılgısı olan var mı?
lpg uyumu hakkında.
taktırıp kullanan var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: 07saltan
arkadaslar baska bılgısı olan var mı?
lpg uyumu hakkında.
taktırıp kullanan var mı?
1) Uyumlu değil. Forumda veya google'da "A16XER lpg" diye aratın, gerekli bilgilere ulaşırsınız.
2) Astra H Classic 3'teki motor aynı motor. 2009 öncesi H kasalardaki motor Z16XER kodlu Euro 4 motor. LPG takılabiliyor. 2 motor arasında emisyon normları açısından fark var. -
iyi günler
aracınızın oem lpg markası olan landirenzo ile dönüşüm yaptırabilirsiniz yağlama sistemli ve motor garantili olarak lpg dönüşümü yapılmaktadır %50 civarında yakıt tasarrufu sağlayabilir çekiş performans kaybı yaşamazsınız iyi bir işçilik ile uzun yıllar sorunsuz kullanabilirsiniz iyi bir araçtır tavsiye ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X