Şimdi Ara

Astra J asılı Kaldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bayan sürücü yoktur allaha emanet araba vardır boşuna demiyorlar
  • Hayret,sürücü koltuğu direksiyonla birleşecek kadar öne çekili değil
  • uzundur uzun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

bu kadınlar varya bu kadınlar arabaların anasını belliyor..

Bayandan araba almak kadar saçma bir şey yok. 2. el araç alırken hep dua ederim İnşallah bir bayan kullanmamıştır diye..

• Abi o bayan sürücü hadi, buna ne diyeceksiniz?
     Astra J asılı Kaldı

http://www.haberler.com/uyanik-sofor-trafigi-kilitledi-4734427-haberi/

Not: 4WD Doğan'a for.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 1 Mart 2014; 2:02:08 >

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    Adamın yaptığını savunamam ama Eskişehir'de tramvayın tek şeride indirdiği ve çok kısa yeşil ışık süreli caddelerinde trafik çilesini de yaşayan bilir;)

Edit:Bir de otobüsün yetişmesi gereken süre olunca hadi Bismillah deyip dalmıştır:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _999_ -- 1 Mart 2014; 3:36:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanarsın ki altında yüksek bir Suv var da, o banketten aşağıya inebileceği zekiliğini göstermiş BAYAN arkadaş..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: _999_

Adamın yaptığını savunamam ama Eskişehir'de tramvayın tek şeride indirdiği ve çok kısa yeşil ışık süreli caddelerinde trafik çilesini de yaşayan bilir;)

Edit:Bir de otobüsün yetişmesi gereken süre olunca hadi Bismillah deyip dalmıştır:D

Hocam o trafikteyim ben de. Tramvayın yerleşimi saçma sapan. Bir sürü ana caddeyi ve bulvarı kesiyor. Üstelik buralarda bazen 2 tramvayın geçmesini bekliyorum ışıkta. Bir sürü ışık gereğinden fazla uzun kırmızı ve gereğinden kısa yeşil ışık yakıyor. Buna hatalı trafik lambaları da eklenince cümbüş başlıyor.
    Bazen mesela iki tarafı da kırmızı diye bekletir. Beklettiği taraflardan birisinde yaya geçişi yoktur. Ancak iki tarafı da bekletir, bu srada diğer taraftan yaya geçişi olur. Sonra bekleyen iki tarafa birden yeşil yakar, aynı anda iki tarafa birden yeşil yanar ve iki taraftan gelen araçlar birbirine karışır. Bunu beğenmediniz mi?
    Bazı ışıklarda dörtyol ağzıdır ve dört tarafta da hem arabalara hem yayalara kırmızı yanar. Hiç kimse geçmez. Ne yaya ne araba. Bir süre böyle bekledikten sonra yayalara yeşil yanar, 4 taraftaki arabalar beklemeye devam eder. Sonra yayalara kırmızı yanar ve bir taraftaki arabalara yeşil yanar.
    Bir de hocam bizim meşhur bir kırmızı dalgamız var.
    Atatürk caddesinden istasyon yönüne girdiniz mesela. İlk yakalandığınız ışık kırmızı oluyor. Yeşil olsa bile ondan sonraki ışığa takılacağınızın garantisi benden.
    Neyse kırmızıda bekliyorsunuz -ki şu yukarıda bahsettiğim 4 tarafa da kırmızı yakan ışık- yeşil yandığı zaman 0-100 denemesi yapar gibi kalkarsanız bir sonraki ışıkta yeşilde geçersiniz, yok yakıt tasarrufu yapacam ben diye ağır kalkarsanız bir sonraki ışığa yakalanacağınız gene garanti. Öyle bir ayarlamışlar ki, daha yeşilde iki ışığı geçemedim. Genelde orada arabam soğuk olduğu için sıkıştırmak istemiyorum. Ondan geçtikten sonra bir kez daha kırmızıya yakalanıyorsunuz. O da Atatürk EML'nin önündeki ışık. Oradan geçince bir süre ışık konusunda sıkıntı yaşamasanız da, iki şeritli yol teke düşüyor (Park edili araçlar sağ olsun) orada da bir karmaşa oluyor.
    Bir de şehrin tek bulvarı, tramvay tarafından kesiliyor ve koskoca bulvar 70 saniye kırmızı ışık görüyor.

Yani o trafiği gerçekten biliyorum.

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    Düşünedim esk.li olcağnı. Aynen öyle burda araba sürdüğnü anlamaz insan.

• Gördüğüm kadarıyla ordan rahatça inebilmek için kaldırım taşlarını alçaltmışlar ama bayan şöför işte ne diyebiliriz görememiş heralde :) Otobüs şöförüne gelecek olursak ; 1 sene eskişehirde yaşadım şöförlük namına bildikleri hiçbir şey yok . Genellemek belki yanlış olur ama %90 ı diyelim . Buna taksi şöförleri de dahil
  • Howlin Wolf kullanıcısına yanıt
    Aynı olay değil ki ha sonucu aynı o başka ikisi de yere oturmuş ama limuzin şasi uzunluğundan astra ise bayan sürü gazabı ve kaldırım yüksekliğinden dolayı.
  • Arabaya bir şey olmamıştır tahminim altta korumaya gelmiştir

• @ranegade95 haklısınız. Ama koruma yerine hava filtresi hortumuna geldiyse ; 250 tl gitti
  • Marjbiyerin arka kısmına bakarsak ilk değil

• Gıcır gıcır arabayı hem kirli kullanmış hem de yaptığına bak. Boşa para verilmiş. Toplu taşıma veya taksi kullanması bu bayan için daha iyi olur.
  • Bayan erkek kısmında değilim olayın. Ama şu pisliğe, tampondaki sürtüklere, marşpiyelin arka tarafındaki ezikler, kaldırıma vurmasına bakınca yazık diyorum. Bu araç sahibinden.comda satılacak ilerde. İnsanlar bayandan diye kanıp alacaklar. Altına mutlaka zarar vermiştir bu arada. Hava filtresi hortumu demiş biri. Hava filtresi hortumunun vurduğu yerde ne işi var? Korumadadan kasıt karter korumaysa orayada denk gelemez çok arkada vurduğu yer. Ezilmiştir belki egsoz ve biraz metal. Ciddi bir şey olacağını sanmıyorum. Ama yazık be.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.