Şimdi Ara

astra j kasa 2.el fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Janjan

Iste bu! 'Bir keriz bulur itelerim' mantigi... Dogru ifade bu.

Hatta size daha bombalarini anlatayim , bir Z4'e takmistim kafayi 2,5'lerden, adam 8 ay boyunca satamadi , yaz geldi ustune bir de 5,000 TL fiyat artirimi yapti. Sonuc? Tabiki satamadi Ilani tekrar kaldirdi , muhtemelen simdi yine guncelleyecektir.

Neden? Turk insaninin tipik hastaligi , bir ben akilliyim kalan herkes mal dusuncesi. Araba alirken de, satarken de boyle.

seninde yardımlarını bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: grossien

aracın güzel kardeşim fakat biraz fazla istemişssin.

kardeşim seninde fikirlerini bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfun_aslan

quote:

Orijinalden alıntı: oznklckp

quote:

Hatta size daha bombalarini anlatayim , bir Z4'e takmistim kafayi 2,5'lerden, adam 8 ay boyunca satamadi , yaz geldi ustune bir de 5,000 TL fiyat artirimi yapti. Sonuc? Tabiki satamadi Ilani tekrar kaldirdi , muhtemelen simdi yine guncelleyecektir.

Neden? Turk insaninin tipik hastaligi , bir ben akilliyim kalan herkes mal dusuncesi. Araba alirken de, satarken de boyle.

Bir de sağdan soldan hep duyulan hikayeler vardır arabalarını hep piyasanın 2bintl altına alıp 2bintl üstüne satan tanıdıklar. Herkes bunları duyup gaza geliyor heralde.

Kardeş sen de bir el atıver de satalım şu aracı.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

42,500'den asagi vermeyin gercekten yazik olur... Arkadasim sizin aracin aynisini (renk-motor-km-model yili herseyi ayni , kazasiz, degiseni yok , OPAL bakimli) 41,500 civarina vermeyi dusunuyordu sonra para ihtiyacini giderdi vazgecti.

Ama sizde sunroof var. O yuzden maddi ihtiyaciniz yoksa en en en alt limitiniz 42,500 olsun, yoksa gercekten degmez yazik edersiniz.

O bakimdan fiyati psikolojik sinir bakimindan 43,900 yapip pazarlik payi vardir diyebilirsiniz.

Baktiniz , hala gitmiyor 42,500 son fiyat deyin. Satilmazsa da binin hocam 5 sene sonra satin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oznklckp

quote:

Bir de sağdan soldan hep duyulan hikayeler vardır arabalarını hep piyasanın 2bintl altına alıp 2bintl üstüne satan tanıdıklar. Herkes bunları duyup gaza geliyor heralde.

Kardeş sen de bir el atıver de satalım şu aracı.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

bence ilana 43.000 yazın, ciddi alıcıya 42.5-42 civarı verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oznklckp -- 6 Ekim 2013; 16:29:42 >

• çok kararsızım...
  • quote:

çok kararsızım...

attığınız özel mesaj ve cevabı buraya yazıyorum:

"hocam 42500 da az değilmi? biraz enpati yapın benimle siz olsanız ölemi yaparsınız?"

Yukarıda da belirttiğim gibi bence olması gereken fiyat bu. Bulunduğunuz ildeki bayiyi arayıp arabanızın değerini sorun. Yani onlara deyin ki bayiden sıfır araç alacağım elimde böyle bir araba var. Takasta ne kadara sayarsınız? Sonra başka bir bayiyi arayıp böyle bir araba buldum internette almak istiyorum, ederi ne kadardır diye sorun. Sonra aldığınız fiyatları buraya yazın yeniden konuşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oznklckp -- 6 Ekim 2013; 16:47:51 >
  • quote:

Kardeşim baktığın arabada değişen falan varmı?Bende satılığa çıkardım aracımı bak istersen ama fiyat çok farklı:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-memurdan-orjinal-degisensiz-ve-boyasiz-astra-138377746/detay/

Ederi 41.000 tl aracınızın piyasa böyle...
  • Janjan kullanıcısına yanıt
    Istanbulun denizide kerizide bitmezzz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.