Şimdi Ara

Astra K 1.4 Atmosferik Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

1.4 atmosferiği var mıymış ki Yok ki.

1.6 atmosferik var o da K kasada yok sanırım J kasada var
    K kasada atmosferik motor olduğunu vallahi bende bilmiyordum, beraberce öğrenmiş olduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam n’aptınız aldınız mi? Şu an 135 civarı bakınıyorum en mantıklı yine bu ama motor atmosferik alınmaz yazmış herkes, çok teknik bilgim yok konuda alınır mi bu fiyatlara da sürekli artıyor fiyatlar

• alınmaz, satılması bile hata.
  • brnk kullanıcısına yanıt
    Yok hocam almadım, hatta vazgeçtim seneye mart ayına kadar öteledim. En ucuz K kasa, 1.4 atmosferik. GEnelde alınmaz demişler ama ben fazla Km yapan ne de fazla performans beklentisi olan biriyim. o yuzden alınabilir gibime geliyor.

aynı fiyata J kasanın dolusu temizi var ya da Peugeot 308

Piyasa araştırmasına devam.

Sen de mi alacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fade to Black

alınmaz, satılması bile hata.
    Neden alınmaz peki ?

Kullanan nasıl kullanıyor?
  • qwertyaxe kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bizde öyle km yapmıyoruz pek 2005 megane var 110 bin km olmadı daha 15 senede 😅 bizim buralarda buldum bi tane 135 bin TL, 20 bin km’de temiz baya 2017 model 2018 çıkışlıymış pazarlık yaparsa falan belki düşünürüm dedim çünkü başka araba Yok bu fiyatlara bi üst motora bakayım desen 150ye çıkıyo bide km’si az temizi çok yok. yorumlara bakayım dedim bu konuyu
    gördüm herkeste alınmaz falan demiş atmosferik diye diğer konularda da öyle ama kasa falan güncel güzel araba yine motor sıkıntı işte milletin söylemesine göre ama günlük kullanımda ne gibi eksisi olur yokuş çıkmaz mi mesela 1.4 motor yoksa düz yolda 100 km’ye ha 15 an ha 25 o çok etkilemez beni sakin sakin kullanan birisiyim performans beklentisi ne milletin tam olarak onu anlamadım herkes alınmaz diyo ama kimse şu sebepten demiyo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şehir içi binilecekse, yılda bir iki kere şehirler arası yol yapılacaksa alınır. Bunun dışında durumlarda can sıkar.
  • Konu sahibi arkadaş baştan söyleyeyim ki alırsan bu motor seni çok üzecek ve her daim pişman olacaksın, 1.6 astra atmosferik motor sıfır alıp kullandım tercübem var artık turbosuz araç kullanmam , arkadaş güzel söylemiş satılması bile hata, araç en küçük yokuşta bayılıp kalıyor , sollama yapmalısın geöemiyorsun tambir baş belası

• alır 1-2 sene kullanır satarım
  • Şuan 145 150 bine alınacak en mantıklı araç geliyor bana

• Alınır hocam, neden alınmasın. Forumdakilere bakmayın. Atmosferik motor iyidir.

Ülke ekonomisi ortada. Trafiğimiz ortada. Turbo motoru altına alan angutların nasıl araç kullandığı ortada. Her yer radar, asfalt kalitemiz ortada. Sokak hayvanı çok, yolda tehlike çok.

Güçlü araba keyiftir, rahatlıktır ama benzer fiyata atmosferik motorda her zaman daha fazla şey alıyorsunuz. Daha yeni olur, daha uygun olur, daha düşük km olur.

1.33 aurisim vardı. Şimdi de xv var. Benzer performansta araçlar. Sağlam, sorunsuz, ekonomik. Dilerseniz lpg ile dizelden de uyguna gezebilirsiniz. Bakımı ucuz, parçası ucuz.

Forumdaki turbo motor az yakar saçmalığına da inanmayın. Opelin wltp verilerine bakın, atmosferik daha düşüktür(aynı bloksa) mesela Polonun 1.0 atmoaferiği, tsi den daha düşük. Honda hrv aynı bloğa sahip atmosferik 6.8, turbo 7.2 wltp ortalama verisi var.

Hyundai i30 ve kia ceed in de 1.4 atmosferik versiyonları var. Alternatif onlara da bakabilirsiniz.

• ben de bilmiyordum atmosferik 1.4 astra k olduğunu, lpgsiz iş görür diye düşünüyorum ancak dizelden geçen birinin alışıp kabullenmesi çook zor gelir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.