@Calbor Ben şahsen sıfır olması sebebi ile astra tercih ederdim. |
Astra K 1.5 D Edition 9 AT Alınır mı? (2. sayfa)
-
-
tabii ki sıfır astra
-
Yardımcı olan ve fikir veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum astrayı bugün satın aldım gerçekten pişman etmeyecek bir araca benziyor. Hayırlı akşamlar dilerim.
-
Hayırlı olsun güzel tercih
Hb araç şase no 11. Haneye bakın
Eğer “1” ise Rüsselsheim üretimi
Yoksa büyük ihtimal Polonya üretimi
Her halükarda taş gibi araba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 22 Ağustos 2022; 22:16:23 > -
11. hanede G harfi denk geliyor, polonya üretimi sanırım
-
Evet Polonya
SW ler muhtemelen rüsselsheimdir -
Hocam merhaba, aracı stop ettikten sonra sesli bir şey bir süre çalışıp tır tır tır tır ses yapıyor. 5 saniye kadar sürüyor. Bu hangi parçanın sesi olabilir sizce?
-
Hiç bir fikrim yok görmek gerek
Sürekli yapıyorsa 2 dk servise gösterin içiniz rahat etsin
Ama benim hatırladığım arabayı stop ettikten sonra
Cık cık cık sanki bir şey çekme sesi gibi bir ses duyuyorum o bende de var
1.6 da yoktu bunda var
İlk aldığımda sordum söylediler mi unuttum valla ama -
Konuyu hortlatıyorum ama araçtan memnun musunuz? Bende düşünüyorum da sorayım dedim 1.5d gs line paket
-
Merhaba, evet araçtan memnunum. 1.5 motor ve 9 ileri şanzıman gayet uyumlu çalışıyor, kararsızlık vs yok. Yakıt 6.5-7.0 lt arası değişiyor. 3 silindirin yüksek devirlerde çok tatlı bir sesi var Kabinde çok fazla titreşim vs de olmuyor. Aracı sıfır almıştım ben şu an 10.000 km'deyiz. Aracın üzerinde gelen eco contact 6 lar çok yol sesi yapıyor bilginize. Şimdiden hayırlı olsun.
-
Hocam yanıtladığınız için teşekkür ederim. Bu arada aracın farları Led mi? Bir de şu an kullandığım araç 1.4 turbo sport astra j yakıtta gözle görülür ekonomiklik söz konusu mu uzun yolda çok az yaktığı söyleniyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingb04 -- 21 Temmuz 2023; 1:48:40 > -
Bazı paketlerde mercekli halojen far mevcutken bazı paketlerde led geliyor. Benim kullandığım edition pakette led far mevcut, araçla hiç uzun yol yapmadım fakat şehir içi tüketim sıkışık trafikte 7 yi geçmiyor. 1.4 t 'den her türlü az yakar dizel ünite.
-
Uzun yol konusu kişiye göre değişir, sen 100'e sabitler gidersin 4 lt altında yakarsın, başkası 160 la gider 6 lt üstünde yakar. Bu araç için 120 ortalama hızda tahminim 4.5-5 litre arası yakar.
-
-
Hocam yanıtlarınız için teşekkür ederim araç opsiyonladım 1.5d elegance paket 49 binde sorun sıkıntı görünmüyor ekspertizden sonra teslim alacağım. Aklımda kalan tek soru titreşim mevzusu çok rahatsız eder bir boyutta mı hocam ? -
Hocam yanıtınız için teşekkür ederim bakalım pazartesi aracı teslim alacağım deneyimlerimi aktarırım inşallah. -
Dikkat etmem gereken konular var mı hocam varsa bilgilendirebilir misiniz? Aldığım araç 1.5d elegance 2020 model 49 binde servis bakımlı. Pazartesi teslim alacağım ve uzun binmek istiyorum. İlk defa dizel aldığım için dikkat etmem gereken şeyler ne onu sormak istedim. Şimdiden teşekkürler -
Otomobilin bilinen kronik bir sorunu yok, her aracı alırken dikkat ettiğimiz hususlara bakacaksınız. Km sorgusu, tramer sorgusu, yetkili servisten bakım sorgusu, detaylı ekspertiz vs.
Aracınız şimdiden hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.
-
Benim araç insignia
İnsignia da bir önceki 4 silindire göre ilk çalıştırma hariç problem yaratacak düzeyde titreşim yok
Hatta ilk kullandığım 4 silindir 6 ileri
Şimdiki 3 silindir 8 ileri olduğundan sürüş daha da konforlu hale geldi ( astra 9 ileri )
Ama astra K bir tık geridedir muhtemelen insignia ya göre titreşimden ziyade yalıtım da
Yalın gülmez in astra K 1.5D testini izleyin mutlaka -
Hocam aracı aldım 1400 km uzun yol yaptım 4.8 litre ortalamayla geldim. Aracın maşallahı var elegance paket içinde yok yok çok memnun kaldım. Sadece sormak istediğim husus start stop çalışırken tak diye vuruntu yapıp çalışıyor bunu anlamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X