Bildirim
astra k hoparlör
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
J kasada enjoy un arka kapılarda bağlantı kabloları bile hazır K de de büyük ihtimalle aynıdır 2 hoparlör al taktır ortalama bişi 150 tl tutar . -
Zaten k kasanın arka hoparlörler oldukça kalitesiz. Söküp yenisini almayı planlıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: coupant
Zaten k kasanın arka hoparlörler oldukça kalitesiz. Söküp yenisini almayı planlıyorum.
kapıyı tamamen söküyorlarmı hoparlör takılması için ?
garanti dışı kalır mı acaba geri görüş kamerasıda taktırmayı düşnüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: 0nr8643
quote:
Orijinalden alıntı: coupant
Zaten k kasanın arka hoparlörler oldukça kalitesiz. Söküp yenisini almayı planlıyorum.
kapıyı tamamen söküyorlarmı hoparlör takılması için ?
garanti dışı kalır mı acaba geri görüş kamerasıda taktırmayı düşnüyorum
Daha araştırmadım hocam. Hele bir bahar gelsin bakarız. -
2016 modellerde (Astra J edition plus) arkada hoparlör olmadığı gibi, tesisat da yok. Servise göre dışarda yaptırdığınız herhangi bir uygulamadan kaynaklanan bir hata olursa garanti bozulurmuş. Hoparlörü de biz takarız diyorlar yani. Zaten tek satırlık CD300 cihazı koymuşlar arabaya. Neyse ne kadar köfte o kadar ekmek.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X