Şimdi Ara

ASTRA KANALLARI 90LIK ANTENLE İZLENİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 90 LIK UYDUM VAR ACABA ASTRAYI İZLEYEBİLİRMİYİM.

• zor
  • hemde çok zor :)
  • Yo kolay, tabiki Avrupa ülkelerinden birinde yaşıyorsan
  • Peki arkadaslar İzmir'de Astrayı seyretmek icin kaclık bir canak gerekir???
  • izmir için en az 150 cd lik lazım..istnbulda 150 cm ile 150 kadar yayın alınabiliyor
  • 150 lıikle tekilla serisi geliyor bana yer ankara 150 cm mega canak hareketli sistem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim de Eskişehir'deki evimde 2.0m Mega parabol var. Çoğu Astra kanallarını gayet yüksek sinyalde alıyor. Senin en az 1.5m çaplı Mega parabole ihtiyacın var. 90'lık çanakla ancak Turksat kanallarını seyredebilirsin. Ayrıca çanak antende Mega'dan şaşma. Hayatımda kullandığım en kaliteli çanak anteni üretiyorlar.
  • çok zor 150 lik gerek
  • ne 150 si ya bunu 90lık bir çanakla izlemek tabiki mümkün tabiki hilesini biliyorsan
  • :) hılesı ne peqi bunun bencede 150 aşagıya olmaz 120 ofsette aynı ışı gorur ama hepsını alamazsın nasıl hotbotrte sky italya alamıyorsan 90 la onun gıbı bunun yagmurlu havaylada ılgısı var onumuz kıs zorluk çekersın.

• Astra uydusundan yayın alabilmen için 1.50 den aşağı bir çanak olmaz.
  • Arkadaşın hileden kastı sanırım Avrupa'da oturmak. Onun dışında bir çözüm olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bymatrax

ne 150 si ya bunu 90lık bir çanakla izlemek tabiki mümkün tabiki hilesini biliyorsan

arkadaş ortaya attmış zaten ilk mesajı buymuş foruma üye olup mesajı atıp kaçmış bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seferoglu

quote:

Orjinalden alıntı: bymatrax

ne 150 si ya bunu 90lık bir çanakla izlemek tabiki mümkün tabiki hilesini biliyorsan

arkadaş ortaya attmış zaten ilk mesajı buymuş foruma üye olup mesajı atıp kaçmış bence

hemde aradan epey bi vakit geçmiş

sorunun cevabına gelirsek bence izlemen zor. sen 120 lik taktır derim

• Ben daha yeni üye olmuştum bu mesaj atıldığında.
  • 3 yıl sonra cevap için konu hortlatılır mı arkadaşlar ya hadi soru sormak için topic kirliliği olmasın diye olsa anlıycam yani..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.