Şimdi Ara

Astra kullananlar,bilenler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 20bn tl ye kadar 2001+ model astralara bakıyorum.aracı alıp ömürlük bineceğim onun için çok temiz içime sinen bi araca +2000tl daha verebilirim.
    ama aklıma takılanlar var modeller arasında seçim yapamadım çünkü özelliklerini tam bilmiyorum
    şöyle ki :
    elegance1.6 twinport, 1.6classic,1.6classic twinport, 1.6confort,1.6 GL ve hatta enjoy , club gibi modeller var.

klimanın dijital veya analog olması, cruse kontrol, sunroof,yağmur ve park sensörü gibi özellikler benim için çok çok önemli değil..(mesela bunlar elegance de mevcut).dış donanımları tamamen aynı içleri ise kısmen aynı zaten..modelleri bunlara göre kıyaslamıyorum..
    benim için önemli olan motorlarındaki farklılıklar sizdende bu konuda yardım istiyorum.
    örneğin elegence ve confort modeller için hemen hemen aynı fiyatlar isteniyor ama misal classiklerde fiyatlar düşüyo.kimi modellerde 1.6 vectra motoru varmış diye duydum.
    kafam iyice karıştı benim için aracın motor performansı,ekonomisi,sorunsuzluğu çok çok önemli! sonuç olarak; nedir bu modeller arasındaki farklar?.içime sinerek uzun yıllar binebileceğim, motoru astranın en performanslı motoru diyebileceğiniz, model hangisidir veya hangileridir? eksileri artıları nelerdir? yazarsanız sevinirim.( diğer modelleri göz ardı etmeden elegance ve confort a yoğunlaşırsak çok güzel olur ) 20bin (+2bin) veripde keşke ah keşke demek istemiyorum lütfen yardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdvn06 -- 20 Aralık 2010; 21:24:59 >

• dotum astra H kasalar 2004 modelden başlıyor; dediğin rakamlarada bir araç bulursun ama tahminen Km'si çok fazla olur; bilgine....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonjovi0433

dotum astra H kasalar 2004 modelden başlıyor; dediğin rakamlarada bir araç bulursun ama tahminen Km'si çok fazla olur; bilgine....

H kasa diye yanlış belirtmişim :) işim çok zor anlaşılan :) resimdeki kasa dediğim

Astra  kullananlar,bilenler..
  • hocam 2000 model astra cd 1.6 tavsiye ederim bide tüp attım mı olay tamam
  • eyvallah hocam. konu biraz uzun ben basite indirgeyim biraz

confort modellerde; elegance twinport da oldugu gibi twinport motoru yok sanırım. sadece 2 sorum var;

1- confort modelin motoru elegance twinport un motoruyla kıyaslarsak sonuç ne olur ?
    2-clasik twinport elegance twinport a denkmidir ( SADECE MOTOR OLARAK sunroof cruse.. vs değil)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.