Şimdi Ara

Astra Led Far Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Opel astra enjoy plus j kasa 2012 model aracım var. Farları özellikle yağmurlu havalarda varla yok arası olduğu için led far taktırmaya karar verdim. Bugün bi elektrikçiye gittim kısa farlar için photon marka h7 led taktık ancak uyarı verdi. Arıza vermicek ve performans olarak memnun kalacağım hangi led ampulü kullanmam gerekiyo? Ve mercekli mi merceksiz mi? Hiç anlamadığım bi konu olduğu için yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yolda kullanmaya uygun tek ampul osram night breaker. o bile arabadan arabaya degisiyor...

• far mercekli de olsa merceksiz de olsa sonradan takılan led ampül, yağmurda siste normal havada doğru düzgün bir aydınlatma yapmaz. Ayrıca karşıdan gelen sürücülerin kötü sözleri ile kulağınız çınlayabilir. Doğru düzgün bir halojen ampül işinizi görecektir.

• Mercek far değilse asla takmayın derim. ışığı dağıtmıyor dedikleri yalan. zifiri karanlıktaki test videoları aldatmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 28 Mart 2024; 15:0:26 >
  • Hocam photon ultimate

Aydınlatma gayet iyi, tavsiyem uyarı vermeyecek şekilde yazılımı güncelliyorlar, ankaradaysanız yönlendirebilirim

• Beetle Juice kullanıcısına yanıt

Hocam benim bi arkadaş halojen taktırdı buzlu cam benimki led dağıldığı için taktırdım dedi. Senin araca led daha iyi olur dedi ama bilemedim

• yasin90 Y kullanıcısına yanıt

Geçenlerde photon taktırıcaktım bi elektrikçi de uyarı verdi malesef. İstanbuldayım ama başka bi elektrikçiye gidicem sanırım bu usta pek de içime sinmedi doğrusu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • OzzY® O kullanıcısına yanıt

Osram night breaker led i başka biri daha önerdi sağolsun. Cambus denen bi parça oluyomuş onunla beraber takılması gerekiyomuş uyarı vermemesi için. Ancak benim araca uyan o parçayı bulamadım bi türlü o yüzden osram taktıramıcam gibi duruyo fiyatı da pahalı geldi açıkçası 3600 tlydi.

• Osram, philips vb performans halojen ampul kullanman daha yerinde olur, özellikle yağmurlu havalarda görüşü iyileştirmek adına. Ledler genellikle daha yüksek kelvin değerli ışığa sahip olduğundan özellikle yağmurlu havalarda çok daha verimsiz aydınlatma sağlar.

• Merceksiz fara led takmayın. Çok dağılma oluyor, inanılmaz göz alıyor.

Ki ledler yağmurda ve siste başarısız. Halojenleri aratır.

En iyisi halojen osram nb philips xtreme vision vs almak. Standart ampulden çok az daha iyi. Farka değer mi bence değmez.

Astra j başarısız bir aydınlatma sahip degil. O dönemin standartlarında iyi sayılır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.