Şimdi Ara

astra uydusundan kaç kanal alırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar hortbirdte bakan çanagımı astra uydusuna çevirdim ve tarama yaptıgımda 197 kanal buldum.bu normal mi mesela premiere paketi yok ince ayar yaparsam gelirmi (parabol çanak,90cm,izmir bayraklı )

• Büyük Astra (19.2 E)'ya çevirmediysen 90'lık çanakla en fazla 50 kanal alırsın. Zaten küçük Astra'da (28W olması lazım) o kadar kanal var. Büyükte yaklaşık 3800 TV kanalı ve 2600 radyo var. Diğerinde 50'şerden 100'ü geçmez heralde. Her türlü çanakla alırsın.

Bu arada büyük Astra için en az 280-300 cm (2,5-3 metre) çapında bir anten lazım. Bu da hem fiyat, hem montaj, hem yer açısından çok çok zor. Hatırladığım kadarı ile forumdan @ozanunal ve @NetX nickli arkadaşlarda vardı..
  • yani eutelsat w2 uydusundan (16.0e) hafif soluna çevirdim.yani küçük olamaz yani gerçi 50-60 yakını digital+ paketinin test reklam kanalı
  • Dostum astra 19.2 uydusundan yanı yenı atilan astra 1kr uydusundan 200 küsür kanal alman normal gerci bunlarin hepsi Hispasatta mevcut. ama bu kanallarin hangilerini izlersin orasini bilemiycem.

bunlardan önce zaten %28 sinyalle sadece Mtv network paketini bazen gün içindede ismini tam hatirlayamadigim bi paketin sinyali geliyordu.

yoksa premiere'yi vs vs gibi paketleri almak icin 2 metre ve üstünde çanagin olmasi şart
  • sağalun bilgi için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.