Orjinalden alıntı: White Corolla Cordoba'nın arka koltuk diz mesafesi çok dar, ayrıca yakıt sorunumuz yok, hafta sonları ve yaz tatillerinde kullanılacak.
Yerinde bir tespit.
Selam ile...
**oligarşi** söylediklerin biraz fazlaa gercektendee.Bu ne yaa yok full donanımlı focus astranın donanımlısını gecemez mayetinde sözler felannn......
İlk öncelikle focus un astraya göre en artı yönü focusların 4 lastikte birbirinden bağımsız olmasıdır.Aslında sadece bu teknik yapı bile sana cevap olarak yeter.
Geniş acılı aynadan bahsedip diyorsun sanırım sen sadece astranın aynasına bakmışsın,,hemen hemen focus aracını kullanan herkes bilir ki tüm şeritleri ahat bir şekilde gösteren araclar içerisinde yer almaktadır senin o dar acılı dediğin focus aracı Üstelik focus frenleride dünyaca kanıtlanmış ve tescillenmiştir, ne kadar iyi vede güvenilir olduğuna....
quote:
Orjinalden alıntı: White Corolla
Sayın forum müdavimleri, kardeşime 15-16.000 YTL civarı bir otomobil araştırıyoruz, bu angarya bana ihale edildi. 2000 model civarı Astra sedan veya focus sedan düşünüyorum. Bu araçlar elbette karşılaştırılmıştır ama birde şu kriterlerden karşılaştırır mısınız? İkinci el ve yakıt önemli değil, önemli olan aracın sağlam, sorunsuz olması ve çabuk dökülmemesi. Birde yedek parça fiyat durumu. teşekkürler.
uzun yıllar önce auto show dergisinde kulanılmış araçlar testinde bu iki araç karşılaştırıldı.
focus astraya göre daha yavaş yaşlanıyor.
bozuk yollarda focusun yürüyeni daha sorunsuz.
ayrıca focusun yol tutuşu kendi sınıfında rakipsizdir.
astranın focusa üstünlüğü düşük devirlerde torkunu daha fazla verebilmesi canlı motoru
uzun lafın kısası focus astraya göre daha sağlam bir otomobil.
Focus
quote:
Orjinalden alıntı: nipp
quote:
Orjinalden alıntı: White Corolla
Sayın forum müdavimleri, kardeşime 15-16.000 YTL civarı bir otomobil araştırıyoruz, bu angarya bana ihale edildi. 2000 model civarı Astra sedan veya focus sedan düşünüyorum. Bu araçlar elbette karşılaştırılmıştır ama birde şu kriterlerden karşılaştırır mısınız? İkinci el ve yakıt önemli değil, önemli olan aracın sağlam, sorunsuz olması ve çabuk dökülmemesi. Birde yedek parça fiyat durumu. teşekkürler.
uzun yıllar önce auto show dergisinde kulanılmış araçlar testinde bu iki araç karşılaştırıldı.
focus astraya göre daha yavaş yaşlanıyor.
bozuk yollarda focusun yürüyeni daha sorunsuz.
ayrıca focusun yol tutuşu kendi sınıfında rakipsizdir.
astranın focusa üstünlüğü düşük devirlerde torkunu daha fazla verebilmesi canlı motoru
uzun lafın kısası focus astraya göre daha sağlam bir otomobil.
Beni en çok tatmin eden cevap bu oldu. Teşekkürler nipp ve Ömer, ilgilenen herkese ayrı ayrı teşekkür, hayırlı günler.
ikiside gayet iyi araçlar dostum ama ben sedan alacak olsam astra alırdım tamamen kişisel olarak ama hatchback olarak focus tabi ki
oligarşi arkadaşım focus hakkında biraz ağır konuşmuşsun. focusu bilmediğini düşünüyorum. izamdaki araç sedandır ve özelliklerini yazmaya kalksam uzun sürer. arabamın özellileri yaşındaki astralarda yok ayna hakkında söylediklerinde yanlış. marka fanatikliği yapmazsanız sevinirim. astra da güzel arabadır çok severim ama focusu tanımaya çalış.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme