Şimdi Ara

Astra vs Corolla (sadece iç hacim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xmxksk

Opel bu 1.6 echotec ve 1.3 cdti ile üzerine aldığı hantaldır çok yakar ama gitmez yakıştırmasını J kasa ve sonrasında geçtiği 1.4 Turbo ve 1.6 cdti motorlar ile yıktı galiba

Mesele performanssız olması değil, rakiplerine, gücüne göre performanssız olması.

1.4 turbo motoru ya da 1.6 dizel motoru corollaya taksan 1 saniyeye yakın farkeder. Opeller benzer hcimdeki, güçteki rakiplerine göre hantal.
  • Sedan Astra J aldık birkaç hafta olacak. Öncesinde FD6 Civic vardı ve Corolla'ya da sıkça binmişliğim var. Kesinlikle Civic ve Corolla Astra'dan daha ferah hissettiriyor. Ama arkaya oturan arkadaşlarım Astra'nın arkasının Civic'ten daha geniş daha rahat olduğunu söyledi pek emin olamadım kendim hiç oturmadığımdan ama ferahlık anlamında kesinlikle Corolla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humerus06 -- 2 Mart 2016; 17:17:24 >
  • Yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar.
  • Arkadasimda var, on tarafi bilemem ama arka tarafi oldukca genis ve gayet ferahti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özbayram arkadaşımız gayet güzel açıklamış.Corollanın bir önceki kasaya göre iz genişliğinin artması,yüksekliğinin azalması ve oturma pozisyonunun alçaltılması daha iyi yol tutuşa sahip olmasına etken.Ama bu astradan iyi olduğu anlamına gelmiyor.Astra malzeme kalitesi,kabin sessizliği,yol tutuş ve sürüş dinamikleri açısından corolladan iyi.Corollanın süspansiyonu gerçekten çok başarılı darbeleri iyi sönümlüyor ve sessiz çalışıyor.Astra biraz daha sert karakterli süspansiyona sahip.2015 corolla sahibi olarak şunu da ekleyeyim corollanın izolasyonu zayıf.Özellikle mıcırlı yollarda bunu iyi anlıyorsunuz.Toyota sizi satış sonrası daha mutlu eder.Servis ve müşteri hizmetleri gerçekten müşteri memnuniyeti odaklı opelde ise tamamen duygusal nedenlere odaklı.Asıl sorunuza gelirsek corollanın iç hacmi daha geniş.Seçiminizde size kolaylıklar dilerim.

• corolla tek atar baş mesafesi konusunda benzerler ama

• ScHeNKii_ScP kullanıcısına yanıt
    Yorumlar için teşekkürler.

Şu anda Astra H kasa kullanıyorum. Corolla vs Astra başlıklarını okudum uzun uzun ama çok zor karar vermek. Kayınpeder de Focusa bak diyip duruyor. Artık birini seçmek lazım. Astra 1.6 cdti uzunca beklediydim ama bebek olunca zaten hız yapayım derdim pek kalmadı
  • Beyler bu ic hacme nasil bakiyoruz? Yazıyor mu biyerde? Araba teknik verilerinde bazi rakamlar var ama hic bakmadim onlara.

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Astra k için söyleyin bir de bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: sebati06

Astra k için söyleyin bir de bunu

Astra k da sonunda toparladı derken bu defa da tasarımda bozdu

• commandx C kullanıcısına yanıt
    Mis gibi tasarımı var. Avrupada yılım otomobili de seçildi 2 gün önce

• sebati06 kullanıcısına yanıt
    Ek bilgi olsun Astra yılın otomobili seçildiği araç 2015 model.Arkalarda watts bağlantı mevcut.Opel 2016 modellerde watts ı ve kaput keçesini kaldırmış.

• ScHeNKii_ScP kullanıcısına yanıt
    Hocam bu bilgiyi forumda ben paylaştım zaten juri üyelerinden biri arkadaşım oluyor ondan öğrendim net biçimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebati06 -- 3 Mart 2016; 14:57:24 >
    Hocam tereciye tere satmak gibi olmuş benimkide.Kusura bakmayın nerede paylaştınız ben bu konuda görememiştim ve ayrıca direk sizin mesajınızı alıntılamam size ithafen değil extra bilgi olsun amaçlıydı diğer arladaşlar için.Paylaşımınızı göremediğim için kusura bakmayın.

• Ne demek efendim önemli değil :) Astra k konusunda yazmıştım. Watts ve soundproofing olayı da opel tarafından aralık başından duyrulmuştu aslında. İnsanların 2015 veya 2016 arasında tercih şansı vardıo dönem ama ne yazık ki yeterince konusulmadı o zamanlar..

Wattsız aracı henüz kullanmadığım için farkı hakkında birşey diyemeyeceğim ama opel kullanıcıların %99'unun farktan etkilenMeyeceğini söyledi. Yine de test edip karşılaştırmak gerek.

J kasa donanımında Wattslı araç var mı yoksa sadece K kasaya özel miydi? Tabi onu da bir kısım araca koymuşlar sadece
  • tello2 T kullanıcısına yanıt
    Son üretilen 2015 hb j kasalarda watts var. Sedanın ağırlığı nedeniyle de 2016'da da devam ettiği yönünde bir bilgim var ama teyit ettirmenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebati06 -- 3 Mart 2016; 15:37:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.