Bildirim
Astra'ya Yakışmayan Kalite... (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Passenger
quote:
Orijinalden alıntı: rainbow05
Kapılar çubuklu eski tip derkenEski mi onlar?yeni kapi stilleri nasil ki
Kapı kilit düğmelerinden bahsediyoruz hocam.
Başka araçta görmedik biz.
bmw 3.20 aracım var kapı kilit düğmeleri çubuklu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 29 Aralık 2012; 23:52:10 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: mur@t_333
quote:
Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi
GM araçları zaten kaliteli değil biliyoruz bunu. Amerikalılar kaliteye pek önem vermiyorlar. Ama düğmeli kapı mevzusu kaliteyle alakalı bir şey değildir...
Onu kalite anlamında düşünmedik zaten. Tasarım meselesidir. Ama uzun zamandır bu şekilde fiziksel kilit görmeyince garipsedik, hepsi bu...
Bazı markalar kullanmaya devam ediyorlar böyle. Mesela ben de ilk kapı kolundan kilitlenme olayını Toros'ta görünce çok şaşırmıştım :D
Şunları da ekleyeyim:
C-Class
6 Serisi
F30 3 Serisi
-
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
cihancım sonuç olarak jetta pahalı mı?
pahalı.
Nesine vereyim ki ne özelliği varda bu para farkını veriyorum?
Kasa desen sıfat yok,iç mekan desen kalite yok,otomatiğini zaten konuşmayalım,yani jettayı hala övebiliyorsunuz ya şu forumda gerçekten inanamıyorum.
Kasa desen sıfat yok diyorsun da, o ''sıfat'' ın kişisel olduğunun neden farkında değilsin? Bence C sınıfı sedanlarda tasarım olarak 1. sırada Astra Sedan 2. sırada Jetta geliyor. Ayrıca listemde Corolla mesela en ''ucube'' araç, bunlar tamamen kişisel mevzu. Ben beğendiğim tasarımı överim sen yerersin, bunun nesi ''inanılmaz''??
"İç mekan desen kalite yok" maksat tamamen provokasyon.
Otomatiği neden konuşmuyorsun? Her DSG patlıyor çatlıyor mu? Bu saçma etiket nedir yani? 200.000km devirmiş tık demeyen binlerce DSG varken, amaç nedir?
Kısacası inanılmaz olan bir şey varsa ortada o da sizin Ultra Anti VW'ci olduğunuzdur.
-
quote:
...
O değil de kapılar beni benden aldı Seçimler süper -
quote:
muratçım sen epey gecikmişsin.
senin gibi preminyum cettacı arkadaşlar türemişti jetta ilk piyasaya çıktığında.
şimdi forumda esamesini okumuyorlar.
ben anti vw ci olsam millete tiguan golf polo gibi arabaları önermem.
Jetta olmamış,yapamamışlar.
Hiç zorunuza gitmesin.
Bir de 200 bin deviren desege var mıyı sorgulamıyoruz burada,dsg nin sorunlu doğmuş bir şanzıman olduğu gerçeğini,ve distribütörün nedense dışarda 10 yıl garanti verdiği şanzımana bizde 2 sene garanti vermesini sorguluyoruz.
Gerçi sizin zorunuza gitmez bunlar,alır garantisi bitince birine sallarsınız nasılsa,patlarsa onda patlasın hesabı.. -
quote:
quote:
muratçım sen epey gecikmişsin.
senin gibi preminyum cettacı arkadaşlar türemişti jetta ilk piyasaya çıktığında.
şimdi forumda esamesini okumuyorlar.
ben anti vw ci olsam millete tiguan golf polo gibi arabaları önermem.
Jetta olmamış,yapamamışlar.
Hiç zorunuza gitmesin.
Bir de 200 bin deviren desege var mıyı sorgulamıyoruz burada,dsg nin sorunlu doğmuş bir şanzıman olduğu gerçeğini,ve distribütörün nedense dışarda 10 yıl garanti verdiği şanzımana bizde 2 sene garanti vermesini sorguluyoruz.
Gerçi sizin zorunuza gitmez bunlar,alır garantisi bitince birine sallarsınız nasılsa,patlarsa onda patlasın hesabı..
Ben priminyum cettacı "arkadaş" değilim. Hele senin arkadaşın hiç değilim. Forumda "türemedim" ben foruma üye oldum. Ha sen "türediysen" bilemeyeceğim.
Abuk subuk yorumlarla forumu çekilmez hale sokmayın. İnsan gibi paylaşımlar yapıyoruz şurda, provokasyondan başka amacınız olsun biraz.
Benim esamemin nasıl okunacağı hele sana kalan son yorum olsun, ilgilendirmez. Konuya faydalı yorum yapacaksan buyrun dinleyelim.
-
Opel Almanya'da ayak takımının arabasıdir. Siz ne kalitesinden bahsediyorsunuz. Alman almak isteyen mersedes audi vw BMW alsın (vw de bir firt bunlardan düşüktur) NOT: insigniayi tenzih ederek konuşuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
...
O değil de kapılar beni benden aldı Seçimler süper
Mercedes garip bir marka yahu. Ayak freni, çubuklu kilit, ofsetli direksiyon... Bazen hiç anlayamıyorum bu markayı Hadi ilk ikisinin kendilerince mantığı vardır da direksiyon niye sürücü koltuğunun tam karşısında durmaz hiç anlamıyorum.
-
Art niyet demek olası değil bence,incelemeye giden arkadaşlarımız forumdaki duruşlarıyla olsun, mesajlarıyla ve seviyeleriyle olsun böyle bir şey yapıp sunacak insan izlenimi vermiyorlar.
Elinize sağlık... -
Bu arada bir önceki kasa astra da çubuk yok, bir şey ifade ediyor mu bilmiyorum ama.. -
quote:
Konuya faydalı yorum yapacaksan buyrun dinleyelim.
zaten yeterince açıklama yaptık jettayla ilgili.
herkesin ne olduğunu bildiği arabayı tekrar keşfetmenin alemi yok.
iyi geceler. -
quote:
quote:
Konuya faydalı yorum yapacaksan buyrun dinleyelim.
zaten yeterince açıklama yaptık jettayla ilgili.
herkesin ne olduğunu bildiği arabayı tekrar keşfetmenin alemi yok.
iyi geceler.
Size de.... -
quote:
Orijinalden alıntı: jack_daniel's
Art niyet demek olası değil bence,incelemeye giden arkadaşlarımız forumdaki duruşlarıyla olsun, mesajlarıyla ve seviyeleriyle olsun böyle bir şey yapıp sunacak insan izlenimi vermiyorlar.
Elinize sağlık...
Bu zaten incelemelerimizin ufak bir kısmı. Diğer test ettiğimiz araçlarla beraber yeni konular açacağız. Videolar ve resimlerle destekleyeceğiz.
Mesela 1.4 T Cruze, 0.9 TCE Clio 4, Golf 7 sıradakiler. Geldiğinde ise Skoda Rapid, Seat Toledo ve Yeni Leon listemizde bekleyenler.
Teşekkür ederiz... -
Evet Dsg sorunlu bir şanzıman fakat anlatıldığı kadarda sorunlu değil. Vw genel olarak Opel'den daha üstün bir marka bunu bir Mazda Fan'ı olarak söylüyorum. Opel Astra 1.4 140 hp kullandım araç Golf 122 hp kadar bile atik değil ve kesinlikle Golf'ün konforunu sunmuyor. Araç kötü mü? Değil fakat Golf'ün daha iyi olduğu aşikar.
Gelelim Jetta konusuna Jetta kesinlikle dört dörtlük değil ama sınıfında en başarılı otomobil bu kadar berbat ve kötü olsaydı emin olun kimse 50-70k gibi büyük meblağları bu araca bağlamazdı. Yakın bir arkadaşım Ankara'da galericilik yapıyor onun sayesinde binmediğim araç kalmadı ve şunu söyleyebilirim: Opel'de Vw'ye en yakın belki eşit belki kişiye göre üstün olan araç İnsignia'dır.
-
Gidip kendilerinden bir araç aldım diye hayatta bir markayı savunmam. Hele hele Opel gibi bir markayı hiç savunmam ama bazı arkadaşlar kantarın topuzunu kaçırıyor. Üzerime alınmıyorum ama ''Ayak takımı'' benzetmesi falan hiç hoş olmuyor.
Her ne kadar düşman olursanız olun, tercihini o araç için kullanmış insanlara biraz saygılı olun.
Renkler ve zevkler gibi kalite de göreceli bir kavramdır. Astra bana göre kaliteli gelmiş, Jetta diğerine, Logan bir başkasına. Sonuçta herkes fiyat-kalite-performans kriterine göre en iyi seçimi yaptığını düşünerek aracını alıyor. Neyse fazla uzatmaya gerek yok. İyi geceler.. -
Tüh konu jettaya dönmeden yetisemedik..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TeQuiLaS
Gidip kendilerinden bir araç aldım diye hayatta bir markayı savunmam. Hele hele Opel gibi bir markayı hiç savunmam ama bazı arkadaşlar kantarın topuzunu kaçırıyor. Üzerime alınmıyorum ama ''Ayak takımı'' benzetmesi falan hiç hoş olmuyor.
Her ne kadar düşman olursanız olun, tercihini o araç için kullanmış insanlara biraz saygılı olun.
Renkler ve zevkler gibi kalite de göreceli bir kavramdır. Astra bana göre kaliteli gelmiş, Jetta diğerine, Logan bir başkasına. Sonuçta herkes fiyat-kalite-performans kriterine göre en iyi seçimi yaptığını düşünerek aracını alıyor. Neyse fazla uzatmaya gerek yok. İyi geceler..
Hocam yorumumla Türkleri rencide etmediğimi ummuştum. Almanya'da Opel en son tercihtir ve de ucuZdur. Orda orta sınıf vw alır. Halk arabası tabiri burdan gelir. Ancak ülkemizin şartlarına göre vw, mersedes hep pahalı. Halkımız ne yapsın Opel alacak. Buradaki fiyatına bakarak opele kaliteli demek bence tamamen hayal ürünüdür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ya şu cihanair İNSANINI VW kendi bünyesine alıp %10 ortaklık verip VW CİHANAİR serisi diye bir model çıkartması lazım hep takip ediyorum tam bir gereksiz adam tam
geveze vede çıkıntı BU KADAR OLMAZ TAMAM ANLADIK VW NE BİNİYOSUNNN BAK ANLA DİYE BÜYÜK YAZDIM.........
BANA HAK VERENLER LÜTFEN +1 +1907 , +1903 , 1905
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X