Belki Dalga Geçeniniz Olacak Ama Şuandada Astral Seyahat Yapıyorum Ben Beyler...Hiç Yapmadığım Birşey İçin Kız Arkadaşım Bana İnanmıyor... Devam Ediyoruz Ama İnanmaması Ve Soğuk Tavırları Beni Benden Koparıyor. İnancım Olmasa Hemen Bitirirdim Diyor. Ben Bundan 8-9 Ay Öncesinde Bir Salaklık Edip Terketmiştim Aşkımı...Aradan Beş Ay Geçti Ve Yeniden Çıkmaya Başladık Beyler. Ha Şunuda Belirteyim İlk Sevdiği Çıktığı Aşık Olduğu Benim. Ayrıldığımız Süre Zarfında Bile Unutamamış Beni Ve Hala Çok Seviyor Beyler. Bende Onu Tabiki. Yani Kucaktan Kucağa Fırlayan Tiplemelerden Değil. Bir Kız Ortaya Laf Atmış O Beni Seviyor Diye...Kaç Gündür İkna Etmeye Çalışıyorum İnanıyor Yavaş Yavaş Ama Bu Seferde Ben Eriyorum Beyler.. Çok Kötü Durumdayım Çok... Astraldeyim Evet Beyler Ruhum Ayrı Bedenim Ayrı Yerde...
Ben Onu Çok Ama Çok Seviyorum Beyler... Zamanınızı Aldım Özür Dilerim. İyi Forumlar
herif ayaklı astral bide aşk yaşıyo astral alemde işte senin gibiler yüzünden astral seyahatin adı kirleniyor..
quote:
Orijinalden alıntı: negarip
herif ayaklı astral bide aşk yaşıyo astral alemde işte senin gibiler yüzünden astral seyahatin adı kirleniyor..
/>
Sen Espiriyi Anlamamışsın Dostum
bu mesajı da astral seyahatten mi atıyorsun valla astrale inanırdım da bu konuya pek inanamadım
quote:
Orijinalden alıntı: Eesti
bu mesajı da astral seyahatten mi atıyorsun valla astrale inanırdım da bu konuya pek inanamadım
siz yazıyı okudunuz mu ?
çoook meraaak ettimm yaaaw neymiş bu espri.. ben mi gerizekalıyım yoksa sen mi gerizekalısın
quote:
Orijinalden alıntı: - - Stalker - -
quote:
/>
quote:
çoook meraaak ettimm yaaaw neymiş bu espri.. ben mi gerizekalıyım yoksa sen mi gerizekalısın
quote:
Orijinalden alıntı: - - Stalker - -
quote:
/>
Yok Estafurullah Ben Öyle Hakaret Edecek Kadar Seviyesiz Bir İnsan Değilim Yazıyı Tam Okuyup Anlamaya Çalıştın mı Sen Hiç
ben hakaret ederim ama rahat ol biz de bi cacık sandık, konu yine aşk meşk
quote:
Orijinalden alıntı: heavy metal boy
Vay Seviyesiz
quote:
Orijinalden alıntı: heavy metal boy
Astral seyahat diyeceğine mecnun oldum çöllerdeyim deseydin ya güzel kardeşim bende gerçekten astral seyahattan bahsedildi sandım
Sakız etmişler ağızlarına astral seyahati. Çıkabilen varsa ona göre konuşsun b*k atmayın laf giydirmeye çalışmayın parapsikolojiye Mecnun efendi başka eğlence bul kendine. Git çölde falan koştur hadi bakalım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme