Şimdi Ara

Astral Seyahati Deniyim mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende 3. gözümü açmak istiyorum o nasıl olucak? Alnımın ortasını matkapla mı delsem

Şaka bir yana, insanoğlunun bu tip metafizik özellikleri olduğuna bende inanıyorum. Aslında en başta bize bahşedilmiş özelliklerdi bunlar fakat sonra denemelerimizi kötü yönde gerçekleştirdiğimiz için hepsini kaybettik yani geri alındı. Tabi sonradan eğitim vs. ile açılabiliyo ama çok zor. İşte o yüzden eski çağlardaki bazı insanlar kendilerini sosyal hayattan, gündelik yaşamın stresinden vs. soyutlayıp tapınaklarda ezoterik bilgiler edinip ruhsal tekamüllerini tamamlamaya çalıştılar kaybettikleri özelliklerini geri kazanmak için. Bu konu aslında çok geniş kapsamlı bir konu yani sadece astral seyahatle bitmiyo ve dinlede alakası var. Sana araştırmanı öneririm.

• Evet çok merak ediyorum ve kaç gündür sürekli bu tür forumlarda geziniyorum. İnanmamın en büyük payı insanoğlunun beyninin sadece %3 nü kullanabilmesi. Aklıma %3 ile bunları yapıyorsak %10 la hatta %100 ile neler yapabileceğimiz geliyor. Ama bunun için dediğin gibi eğitim şart. %100 olamaz ama mesela yanlış hatırlamıyorsam Einstein %7 sini kullanıyormuş. Bunun gibi. Zaten bunları yapıp forumlara yazan duygularını anlatanları görünce daha da gaza geliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaveN1912 -- 25 Haziran 2011; 23:33:10 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.