destekliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Astro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE (4. sayfa)
-
-
Kutulu ön sipariş nerede var?
-
ke games açmış hocam,aşağıda arkadaş paylaşmış,sordum instagramdan türkçe hakkında şuan net bilgileri yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
india psn den nasıl satın alınıyor. Ödeme nasıl yapılıyor?
-
Gift Card ile hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şu belik bebelik oyunu bile bekleyenler var ne yazık la
koskoca sony bu hale geldi , plusla beleş verilse bile download edilmeyecek oyun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingofbet -- 1 Eylül 2024; 1:25:3 > -
yallah kendi yeşil çöplüğüne hadi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sen de söğüşlenmeye devam reyiz
-
Ke games biliyorumda oyun çıkmadan sipariş almıyorlar diye biliyorum resmi ön sipariş mi açıldı diye merak ettim
-
MCTgame den alayım dedim kart hep ödeme esnasında reddedildi. Başka nereden Gift kart alabilirim.
-
enebaPSN hediye kartı / PlayStation hediye kartı kodları | ENEBAhttps://www.eneba.com/tr/store/psn-gift-cards
MTC'de havale de yapılabiliyor onu da deneyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 1 Eylül 2024; 12:1:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hint psnden alacak olan varsa sec hakkına ortak olabilirim. (Sadece eski uyelerle)
kartla değil havale ile al hocam %1 komisyon alıyor bu şekilde daha uyguna gelir
Evet öyle aldım...
-
Kutuya poster koymuşlar. Kutulu almak farz oldu gibi.
Destruction GamesyoutubeMusic: Astro’s Playroom - PlayStation Labo & Gachahttps://www.youtube.com/watch?v=UCZBFEFVmcA -
Tr'ye ya gelmez yada içinden alırlar bunu
Yok ya bu zamana kadar öyle bir durum olmadı. Diski kutuyu ayrı getirselerde içeriği duruyordu hep.
Bu arada Gizala'ya kutulu ne zaman gelir diye sordum,
"ilgili birime ilettim henüz tarihi belli değil"
dedi satıcı abimiz. Bilkom sanırım sadece ve sadece donanıma odaklı sanırım. Konsoloyun Taner'de en son bir yayınında kutulu oyun artık gelmiyor demişti. Düştüğümüz devre bak vay arkadaş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 2 Eylül 2024; 10:18:13 > -
umarım öyle olur hocam,oyun işi tamamen spotçular ve gizala gibi firmaların insiyatifine kaldı artık,önceden overgame falan direk ön sipariş açıp oyun çıkışından 1 gün önce kargoluyordu,harbiden ülke ele ayağa düştü her konuda 😔
10-12 sene öncesini çok özlüyorum. *Oyun sektörü açısından...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 2 Eylül 2024; 11:41:47 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X