ağzımı bozmak istemedim ya neyse :) oyun çok keyifli arkadaşlar. 32 yaşındayım dualsense deneyimi arşa çıkmış oyun ile. Eğitimli, vizyonlu, dünya görüşü olan, oyunları sadece birilerinin kanını akıtmak olmadığı görebilen ve oyun oynamaktan keyif alan biriyseniz kesinlikle oynanması gereken bir oyun < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhasal -- 6 Eylül 2024; 10:43:50 > |
Astro Bot [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE | (*GOTY YILIN OYUNU*) (9. sayfa)
-
-
Net pubgci , valorantcı tayfa. Oyun kültürü yerin dibine batmış tayfa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen kanka en gamer sensin
-
Boşver yaşıtım onlar cs valo oynayıp birbirlerinin anasına sövsünler biz de içimizde ki çocuğu yaşatmaya cicili bicili oyunlardan keyif almaya bakalımquote:
Orijinalden alıntı: mhasalağzımı bozmak istemedim ya neyse :)
oyun çok keyifli arkadaşlar. 32 yaşındayım dualsense deneyimi arşa çıkmış oyun ile.
Eğitimli, vizyonlu, dünya görüşü olan, oyunları sadece birilerinin kanını akıtmak olmadığı görebilen ve oyun oynamaktan keyif alan biriyseniz kesinlikle oynanması gereken bir oyun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kızımla ben ilk oyununu çok severek oynamıştık, şuan ps yok ama ileride olursa yine alıp oynarız.
Lor bu şekilde, ana sayfaya da ekleyebilirsin.
"Büyük annem bana eski konsollar hakkında hikayeler anlatırdı.
Playstation'ın hikaye anlatımı, oyun tasarımı ve para kazanma arasında dengeyi sağladığı barış zamanlarından bahsederdi.
Ama birgün Jim Ryan'nın saldırmasıyla her şey değişti.
Sadece Astra bot tüm PlayStation oyunlarında ustalaşmıştı sadece o acımasız life servis oyunlarını durdurabilirdi.
Ama dünya en çok ona ihtiyaç duyduğunda ortadan kayboldu.
Aradan 4 yıl geçti ve hala playstation 5'e oyun çıkmıyor.
2 yıl önce arkadaşlarım ve çevremdeki herkes PC krallığına gitti. Beni ve kardeşimi zavallı pc5'imize bakmak için geride bıraktılar.
Bazı insanlar pc5'e düzgün tek kişilik oyunların çıkacağına inanmıyor ve konsolun bozulduğunu düşünüyorlar.
Ama ben umudumu kesmedim bir şekilde Astra botun geri döneceğine ve dünyayı kurtaracağına inanıyorum."
Oyun bu şekilde başladığı an eskileri hatırlıyor gözlerin doluyor ve oyuna başlıyorsun. Hikayesi anlatılırken arada eski oyunların görsellerini koymuşlar. Bu oyun sadece bir oyun değil PlayStation'un 30 yıllık hikayesidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 6 Eylül 2024; 12:10:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oyunların sadece oyun olduğu dönemleri hatırlatan harika bir yapım olmuş. Playstation cephesinde bu tarz saf aksiyon, platform oyunlarına ihtiyaç var, benzer kaliteli yapımların da önünü açacağına inanıyorum. Uygun bir zamanda kutulu olarak alacağım...
-
Altina imzami atarim 35 yasindayim lego bile oynarim, boyle kaliteli yapimlara ihtiyacimiz var, diksin diksin silahla adam vurmak degildir sadece oyun oynamak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 6 Eylül 2024; 12:44:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abi oyun güzel de bu fiyat nedir yahu.Fiyatı göresiye kadar alıp oynarım diye düşünüyordum,vazgeçtim
-
Astro Playroom'u yeni oynamaya başladım. On numara keyifli oyun, şeker tadında.
nier hocam görmesin, YouTuberlardan nefret eder kendisi.
Yapımcı ana fikir olarak bunu düşünmemiştir ama oyun net bir şekilde bu. Konsolu kurtaracak yapım.
-
İyi oyunlar hocam. Bende oyuna biraz önce girdim çok beğendim aşırı keyifli olmuş.
Yaş 30 olduk.
94 puanı görünce alev almış bi tarafları sallayın xbox fanboyunu, oyunun keyfini çıkarın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 6 Eylül 2024; 14:22:6 >
Oyun hikâyesi bu, oyun başlarken bir kız çocuğu bu hikayeyi anlatıyor. Oyun Jim Ryn yeşil bir uzaylı olarak gösterildigi eski oyunlara gönderme yapıldığı bir intro ile açılıyor. Ama resmi değil galiba.
Bla BlayoutubeThis video was made by a YouTuber named Emin Çitak as the intro for his own review video, and it turned out great. I was left speechless while watching it."https://www.youtube.com/watch?si=Xe6zo0YhUtxPAxgW&v=SRhOgOlGxoA&feature=youtu.beThis video was made by a YouTuber named Emin Çitak as the intro for his own review video, and it turned out great. I was left speechless while watching it."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 6 Eylül 2024; 18:18:2 >
PlayStation Australia Resmi Twitter Paylaşımı
-
Astro Bot oynayanlar oyunu kesinlikle kulaklıkla oynamayın, kontrolcünün hoparlöründen mahrum kalmayın, çok iyi oyuna sokuyor sizi.
Dualsense’in hoparlörü Haptic Feedback’in etkisini ekstra besliyor, Çok iyi yaa.. PlayStation 5’in Demirbaşlarından biri Astro Bot oldu, tartışmasız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X