Şimdi Ara

Astro Gaming A50 Kulaklığı Tavsiye Eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da yazdığı gibi Astro A50 kulaklığı almak istiyorum ama alabileceğim tek yer yurtdışı. Ürün için yabancı forumlarda iyi den
    Yor ama sorun yaşayanların nedenen şikayetçi olduklarını tam olarak anlamış değilim iyi ingilizcem plmadığından. Bu kulaklığın pc,ps ve xbox ile uyumlu olması benim içiin çok avantajlı ve ses kalitesi iyi deniyor ama memleketim insanının da yorumları benim için önemli. Kullananlar yorumlarını yaparsa sevinirim çünkü fiyat yüksek ve hata yapmak istemiyorum.

• Astro a 50 nin iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum.Hemen her sıralamada ilk 3 hatta ilk 2 de.tek handikapı pahalı olması.Ben turtle beach (TB) xp510,phantom ve astro a 50 arasında kalmıştım.Astronun fiyatı yaklaşık 100 $ kadar daha pahalı.Daha sonra TB seven xp ve z de bir anda listeye girdi.O kulaklıkları da inceleyebilirsin review larda oldukça iyi yorumlar almış ancak TB seven serisi kulaklıklar kablolu.Eğer wireless takıntım yok diyorsan bence incelenmesi gereken bir model.TB seven Z sadece PC destekliyor XP tüm oyun konsollarını destekliyor.Forumu araştırırsan astro a 50 kullanan ve çok memnun olan arkadaşlar var.Şu anda hatırlamıyorum ama phantom ve astroyu kullanan birkaç kişi vardı ve astro daha ağır basıyor eğer imkan varsa astro tercih edilir diye yorum yapmışlardı.Bir de TB için seven serisi hariç yazdığım diğer modellerde pc kullanımı için bazı gereksinimler var.(uyumlu ses kartı vs..)Ama astro için yok tak ve kullan.Ben astro a 50 henüz almadım muhtemelen ağustos ayı sonlarında elimde olacak ancak bayağı araştırdım ve sonuç eğer bütçe uygunsa astro a50 en iyi tercih gibi görünüyor..Şimdi diğer soru astronun hangi versiyonunu alacaksın.İki versiyonu var astro ve battlefield versiyonu.Astro versiyonu yaklaşık 4-5 gün önce bestbuyda 245 $ inmişti Battlefield versiyonu 299 $..Henüz o versiyonda indirim yok.Aradaki fark görselliği ve battlefield oyunu için ayrı bir ses ayar opsiyonu sunuluyor olması.Bir de bir iki yerde BF versiyonunun mix amp ı daha iyi diye kulanıcı yorumu okudum ancak gerçekliği tartışılır.Ben firmanın aynı fiyat (1 hafta öncesine kadar öyleydi) aralığında aynı modele farklı mix amp kullanacağını zannetmiyorum.Eğer sıkı bir battlefield oyuncusuysan bence bu versiyonu da düşünebilirsin..
    Daha çok TB ve astro karşılaştırması gibi oldu umarım yardımcı olmuştur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xar -- 10 Mayıs 2014; 0:37:51 >

• Teşekkür ederim bilgilendirmeler için. Ben astro için Battlefield ve normal olanı arasında görsellikten başka bir fark olacağını sanmıyorum. Bestbuy da Türkiye ye gönderim yapıyorsa eğer bu fiyattan alabilirim. Benim şuan için asıl derdim verdiğim paranın karşılığını ya alamazsam diye korkmam. Çünkü bu fiyat aralığında sony nin de iddalı modelleri var mikrofonlu değil tabi ama ses kalitesi için harika diyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım anlayacağın.
  • 300 dolar ve civarına mikrofonsuz çok iyi marka ve modeller var gerçekten..Ama mikrofonsuz gaming olayı biraz zor gibi.O kadar para verip alacaksınız sonra da mikrofon olayı için kafa patlatacaksınız olmadık çözümler arayacaksınız..Eğer pratik ve gerçekten işe yarar bir çözüm varsa beni de haberdar edin lütfen öyle bir durumda alternatifler çoğalır.
    Bir de hazır aklıma gelmişken astronun mikrofonu malesef sabit..
    Best buydan alırsaniz gümrüğe girer bence ebayden benzer fiyata kapalı kutu bulursunuz ve gümrüğe takılmadan alabilirsiniz.Ancak ebay konusunda tavsiyem kesinlikle USA satıcısından alışveriş yapın.
  • Aslında mikrofon olmasa bile sesimi çok daha iyi bir şekilde ileten hd webcam var ama onunda dezavantajı, odada diğer kişilerinde sesi(kızım, eşim) çok net bir şekilde gidiyor. Yani karşı taraf için sıkıntı olabiliyor. Ama işte benim için öncelikli olan ses kalitesi. Tabi ses kalitesini yaşamaya başladıktan sonra keşke gürültü engelleyici kulaklığı da olsaymış diyebilirim de :)
  • Hocam ben web cam olayına çok soğuk bakıyorum.ben genelde çocuklar uyuyunca kullanacağım ama eğer siz aynı ortamda oyun oynayacaksanız veya oynamaya çalışacaksanız daha doğru olur kesinlikle over the ear ve close back düşünün derim

Kablolu kulaklık tercih edildiği takdirde linkteki ürün güzel bir çözüm olabilir.

http://www.amazon.com/Zalman-Zm-Mic1-Sensitivity-Headphone-Microphone/dp/B00029MTMQ/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1399729456&sr=8-4&keywords=wireless+microphone+for+headphones

fiyatı da baya ucuz reviewlerinde mikrofon sesinin çok temiz olduğu yazıyor.kablolu kulaklığa çok iyi tutunuyor ama üstünüze veya yakanıza takılınca çok iyi durmuyor gibi yorumlar var.

• benim Astro A50 yi seçmemdeki nedenler arasında xbox ta ve tv de film izlerken kullanmak olduğu için her cihaza uyumluluğu önemli oluyor. Kararım ya Astro A50 yyada Sony MDR DS7500 den yana olacak galiba. Sony i tercih etmemdeki nedende DTS-HD sesi çözebiliyor olması, Astro için ise mikrofoınun olması.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SONY ye şimdi baktım ve evet hem oyun hem de film izlemek için iyi bir tercih...fiyatı 440 $ gibi gordum amazonda. 400 $ çıkınca beyerdynamicsi de düşünebilirsiniz.Çok kaliteli ürünleri olan bir alman markası.sanırım siz benden önce alacaksınız benim için de iyi bir referans olacak..sizi takibe devam..gelişmelerden haberdar ederseniz ve aldığınız zaman inceleme yaparsanız çok sevinirim.
    astronun fiyatı tekrar 300 e çıkmış ve bestbuy malesef türkiyeye göndermiyor.
  • ürün receiver birlikte 440 $ en ucuz 400 civarı... tek başına kulaklığın satıldığını amazonda görmedim..mrd-rf 7500 modeli var ekstra kulaklık isterseniz diye eklenmiş 220 $.siz receiver la birlikte mi alacaksınız?
  • sizden görünce forumda arattım sony mdr ds7500 modelini..siz okudunuz mu bilmiyorum ama yorumlar beni çok etkiledi.Kullanan arkadaşların ciddi ve üst düzey home theatre sistemi kullanmalarına rağmen sistemi bu kadar beğendiklerini görünce an itibarıyla kararımı ds 7500 ün yeni modeli olan mdr-hw700 ds olarak vermiş bulunuyorum.astro ve TB için yazdıklarımı unutun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xar -- 11 Mayıs 2014; 0:22:02 >
  • Merhaba. Bende Astro A50 araştırıyorum 3 ay içinde almayı planlıyorum, 3 ay önce TB seven ile astro A50 arasında gidip geldim ama maddi durum el vermediği için bende SM Strom Sirus aldım. Bu kullaklığı satıp Astro 50 alıcam.
    Sony o modelını ne gibi artıları var 440$ gibi bir rakamı var yani astro 50 ile belki kıyaslanırmı bilemiyorum ama kıyaslamak istesek me gibi özellikleri ön plana çıkar.
  • hangi dogrultuda kullanacaksin kulaklik seciminde en onemli etken bu. ozellikle ust segment kulakliklarda hep hitap yonu 1 tanedir. cok amacli kulaklik dusunuyorsan astro ve turtle beachlerden uzak durmalisin oncelikle. ayirabilecegin fiyat miktari nedir. eger limitin yuksekse astro a50 iyi bir secim degil yada turtle seven yada phantom.
  • ayırdığım fiyat en fazla 1000-1200tl. Ben ses kalitesi istiyorum, bass performansı iyi istiyorum ve oyun konsolları ile de rahatlıkla kullanabileyim istiyorum. Mikrofon olmuş olmamış önemli değil. Bu dediklerime en uygun olan da sanırım Sony MDR-HW700DS. Bu kulaklık hakkında bilgin var mı acaba.
  • Aldınızmı kulaklığı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.