Şimdi Ara

Astropay Card Alınabilecek Güvenilir Bir Site (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
9.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • astropay donemi bitti paykasa dönemi başladı artık her yerde geçiyor paykasa almak veya paykasa bozdurmak için www.paykasa.world burayı tercih edebilirsiniz.

• Deneyimlenmeden sırf yazılmış olmak için birçok site bırakılmış konunun altına. Ben araştırma yapan arkadaşlar yardımcı olmak adına bizzat deneyimlediğim bir platformdan bahsedeceğim. Öncelikle sanal kart satın alacağınız yeri belirlerken birkaç farklı kaynaktan o siteyle ilgili araştırma yapmanızı öneririm çünkü; son dönemde talep oldukça arttı bu kartlara ve buna paralel olarak sektörün dolandırıcıları da ön plana çıkmaya başladı. Sürekli kullananlar bilir şu an Paykasa da bitti mesela kullanılmıyor. Paykwik ve Astropay, devamında da Penapay gündemde epey, yani tercih edilen kartlar. Ben paykasa.club internet sitesi üzerinden yapıyorum alım işlemlerimi. Komisyon olarak çok ufak da olsa diğer sitelerden daha uygun fakat müşteri hizmetleri noktasında çok hızlı dönüş sağlıyorlar, o yönlerini sevdiğim ve güvenilir bir satış noktası oldukları için oradan alım yapmaya ya da bozdurmaya devam ediyorum aldığım kartları. Astropay konusunda da fiyatları incelemek isteyen arkadaşlar için https://paykasa.club/astropay/fiyatlari/ bırakabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: anglo

AstroPay cardı yetkili satış bayisi olan,www.astropaycardturkey.com dan aldım her tutarda kod aldım ve hızlı bir şekilde de verdiler helal olsun diyorum. daimi müşterileri oldum. ödeme seçeneklerinde paypal ile kredi kartı ile alma ve havale de var. bence gayet yeterli bir site.

0 mesaj geçmişin var birader , kaale alamiyoruz kusura kalma Astropay Card Alınabilecek Güvenilir Bir Site 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.