Şimdi Ara

ASUS %100 DİSK KULLANIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha öncede konu açmıştım.İlk başlarda sadece ses geliyordu laptoptan şimdi farkettim ses çıkınca disk kullanımı %100 veya %50 altı inmiyor.Ara sıra iniyor.Laptop boş sayılır resmen.Acaba sorun nedir.Windows Defender kullanıyorum virüs yoktur çünkü 2 kez tam taram yaptım biri güvenli modda ayrıca Güvenli Modda ses çıkarmıyor disk %100 kullanmıyor.

Sorunla ilgilenen herkesden Allah RAzı olsun...

• Sorun asus ile ilgili değil w8 ile ilgili otomatik yedeklemeyi kapamayı deneyin. Google da ayrıntılı çözümler bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofrome -- 25 Eylül 2014; 19:35:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasil kapaticaz?

• Bu benim samsung laptopumda da yaşanan bir problemdi. Çözmek için çok uğraşmıştım. Nasıl çözdüm hatırlamıyorum.

Win 8 kullanıyorsanız 8.1'e güncelleyin. Çözüm olabilir belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonfly23

Bu benim samsung laptopumda da yaşanan bir problemdi. Çözmek için çok uğraşmıştım. Nasıl çözdüm hatırlamıyorum.

Win 8 kullanıyorsanız 8.1'e güncelleyin. Çözüm olabilir belki.

Zaten 8.1 güncellediğimden sonra oldu bu olay.Ama öyle hemen değil 1-2 aylık zaman geçti.
  • 12murat12 1 kullanıcısına yanıt
    Defender'e güvenmeyin güvenli modda virüs hareket edemez dolayısıyla bu sorunu yaşamadınız bilgisayar rahat çalışır.Sizin sıkıntınız virüs,iyi bir virüs programı kurmayı deneyin taratın.Bu seçeneği eleyelim ama muhtemelen budur.Bu virüs hddnizi tam kapasite kullanan bir yapıya sahip olabilir sistemi yormayabilir ama hddnizi dolu gösterip sistemi meşgul edebilir var böyle virüsler.
  • Hangi ücretsiz virüs taramasını önerirsiniz.Ama sisteme zara vermeyecek birtane olsun.Çünkü AVG kurdum Windows dosyalarını silmişti.
  • karspesky deneme sürümünü kullanabilirsiniz sadece sistemi temizlemek için iyi program yada ücretsiz avast deneyebilirsiniz
  • Kaspreky indiriyorum şimdi sağol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.