Şuanda elimde samsung N150 plus var. Onu arkadaşıma vericem ve kendime yenisini almayı düşünüyorum. Küçük boyutlu olması şarjının uzun süre dayanması en önemli özellikler benim için. Samsunga seyahatlerimde evde rahat kullanımımda vs çok alıştım gerçekten. Elime alıp götürüyorum heryere . Tek sıkıntım hdmi çıkışı olsa dizi film izlerken gece tvye bağlayamamak ikinciside bazen mkv lerde 1080p lerde sıkıntı yaşamam.
Ürünlerin fiyatlarından haberdarım 12" ten büyük olmaması mantıklı sanırım taşınabilirlik açısından.
Ekran kartı performansları ve işlemci performansları açısından çok kararsız kaldım. Bunların arasından hangisini önerirsiniz ya da gözümden kaçan 11-12" ürün ne var önerebileceğin
Not: Hp-dm1 temiz bulursam 2.el o da olabilir onuda katabiliriz
Not:Evde PS3 ve i5-520m lik bir laptop bulunmakta lütfen bu ürünlere para verilmez vs yazmayı çevremden duymaktan bıktım zaten. Benim için önemli olan çok fahiş olmayan bir fiyata mobilite ve birazda performans
bunlardan ekran kartı olarak sony iyi diğerlerinde dahili intel kart mevcut.11ve 12'' ler oyun maksatlı olmadığı için yüksek kartlar konmuyor genelde hep intel kartlar mevcut işlemciye bakmak daha yerinde olur.kaldıki senin yapmak istediğin hdmi çıkışıyla tv ye bağlanmak normal kullanım için fazlasıyla işini görür bunlar zaten oyun oynanamaz online oyunlar oynanır oda bazıları.vermiş olduğun soıny senin ebatlarda büyük taşımak istiyorsan netbook gibi en fazla 12 inç olsun bazı 13.3 lerde var hafif onlarda işini görür.performans düşünüyorsan birazdaha fiyatı yükseltmen icap eder.
oynayacağım oyun fm 2012 olur zaten
13lerle alakalı aklımda ki tek sorun şarj süresi ve ısınmayla alakalı 13" lerde şöyle iki ürün buldum bakarken ama ekran full açıkken mesela ne kadar şarj gider film izlemek istesem mesela
bu iki lenova arasında i3-i5 ve ekran kartı fakları var. ikisinde de dvd yazıcı var netbooklara nazaran. şarjları nasıl gider işte onu merak ediyorum kasa olarakta şu aceer çok hoş duruyor i5 işlemci 540 m ekran kartıyladonanımlı bir ürün ama fiyatı da yüksek ve şarj süresi hakkında net bişey bulamadım. yapacaklarım için bu fiyata çıkmaya gerek var mı bilmiyorum. yoksa ürün bence gayet güzel
acer güzel duruyor 9 saate kadar pil ömrü diyorsa yarısını dikkate alabilirsin güç ayarlarından normal kullanımda biraz düşük kullanaırsan batarya uzuzn gider ekran ve güç devreleri ufak olduğu için fazla şarj tüketmez lenovoları bende gördüm acerle aynı fiyat nerdeyse özellikleride yüksek.bunlar normal natebook ortalama 2 saat gidiyorsa bunlar 4 saat kadar gidebilir
Sony yb ile aralarındaki fiyat farkına değecek fark var mıdır benim için.
özellik olarak gayet iyi normalde bu sistem 1500 tl civarı ama ekran küçüldükçe cazibe biraz artıyor fiyat yükseliyor. özellik olarak sony den çok daha iyi senin kullanım amacına görede ısınma vs derdi olmaz
Toshiba t210 115 kullananlar urun hakkında yorumunuz nedir?
Ben boyut ve donanımsal ozellıklerı sebebıyle 'Toshiba t21o 115' ile 'sony vaio VPCYA1V9E/B' arasında kaldım. Es deger ozellıklerde(11-12" arası) onerebılecegınız urunler var mı ? Yardımcı olursanız sevınırım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme