Şimdi Ara

ASUS 2600XT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar vatan bilgisayardan saphirre ati rodeon 2600 xt (ddr3) alacaktım ama internet stoğunda bitmiş acaba asus eah 2600xt (ddr3) alsam hata yapmış olumuyum yoksa daha iyi mi olur? saphirre i iyi arastırmıştım ama asus u değil..... hemen şimdi alacağım.... önerilerininzi bekliyorum....

• Asus ekran kartları diğer markalara göre daha pahalıdır. Eğer varsa Palit yada Sapphire 'de alabilirsin .
  • Asus almamanı(gereksiz pahalı) ve ddr4lere bakmanı öneririm.Yada palit 8600gt sonic bütçe uygunsa sonic +
  • Asus 2600XT yerine Palit 2600XT Sonic al daha hızlı Asus'dan...

Aslında en iyisi Palit 8600GT Sonic+
  • PALIT - HD2600XT SONIC
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2101 üye fiyatı 105$
  • arkadaslar ddr4 e cıkamıyorum bütce az. 600 ytl para ayırabiliyorum ve bunun yanında anakart, işlemci, ram de alacağım. vatan bilgisayar fiyatlar arasında en iyi olan. cardfinans a %8 indirimde yapıyor. asus ile saphirre arasında 22$+kdv var bu o kadar önemli değilde. asus cok kötü değilse alayım diyorum. palit olan sitelerden alamıyorum vatanda olsa alacağım. eğer fazla para verme diye diyorsanız 22 $ önemli değil. şimdi asus alayım mı sizce ? size göre alacağım hemen şimdi.. bekliyorum....
  • asus kötü bir marka değildir sadece biraz pahalıya satar.ama card finans ile %8 indirimli alabiliyorsan ve palit alma imkanın yoksa şimdiden
    hayırlı olsun.
  • Durum buysa asusu rahatlıkla alabilirsin sapphire den bi eksiği olmıyacağı kesin.
  • sağol ya şimdi alıyorum teşekkürler.....
  • asus biraz pahalıdır ama diğerlerinden hiç bir eksiği yok gönül rahatlıyla alabilirsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: @h@t

asus biraz pahalıdır ama diğerlerinden hiç bir eksiği yok gönül rahatlıyla alabilirsin..

+1
  • aynı fiyatsa al ama Asus kutu içeriğini falan gösterişli yapıp fiyatını da kazık yapar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.