|
ASUS 27' VG279QM 1Ms 280Hz HDMI DP FREESYNC IPS Gaming Monitör alınır mı?
-
-
-
280 fps oynayacak bir sistemin yoksa altı üstü 140-160 fps alıyorsan gereksiz kısmı bir kenara monitör ısınıyor. Bi bak bakalım fps düşürülebiliyormuymuş yoksa boş masaüstü bakarken bile 280fps açık olup ısınabiliyor. Bu da kısa ömür demektir. -
Amd ryzen 5 5600- radeon rx 6700xt-
YouTube dan baktım benim sistem valorant csgo gibi fps oyunlarında 380-450 fps alıyor
Birçok modele baktım ıps panel olsun 240 hz ve üstü olsun desim en avantajlı en olumlu bu monitörü buldum
Fps düşürme ayarlardan yapılıyor siye biliyorum -
Ghosting olmayan monitör arıyorum tavsiye edebileceğiniz var mı -
Eğer 27 inch olsun diye bir ısrarınız yoksa ve özellikle valorant, cs go gibi oyunlar oynuyorsanız size şu monitörü tavsiye ederim. Gerçekten çok çok iyi bir monitör
ıtopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyasıAlienware 24.5" AW2523HF 360Hz 0.5ms 2xHDMI DP USB3.2 FreeSync Premium Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYAhttps://www.itopya.com/alienware-245-aw2523hf-360hz-05ms-2xhdmi-dp-usb32-freesync-premium-fast-ips-gaming-monitor_u20202 -
Bilgi sahibi isen ghosting sorunu yaşamayacağım 27 inç monitör önerisi alabilirmiyim -
Sizin beğendiğiniz asus monitör o konuda zaten çok iyi. Rting sitesinden bir karşılaştırma listesi filtreledim sizin için, linkini aşağıda veriyorum.
Ghosting diye tabir ettiğimiz sorun aslında monitörlerin "response time" isimli ölçme sonucu ortaya çıkıyor. Bir monitörün response time'ı ne kadar düşükse, ghosting sorunu ortaya çıkıyor ve şiddeti artıyor. Sizin beğendiğiniz monitör bu konuda en iyi 11. monitör sıralamada.
-
Çok teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için -
VG27AQ istediğiniz monitor suan Vatan bilgisayarda indirimde kaçırma bence
-
Bende 5600 (x değil) ve rx 6800 (xt değil) var o kadar fps (2k da) aldığımı hatırlamıyorum. Bikaç güne eve geçip chill kapatıp bakacağım acaba kaç fps alıyorum csgo da.
-
@Recep gören ASUS 27' VG279QM monitöre sahibim.Herhangi bir sorunsuz-sıkıntısız kullanıyorum.Tavsiye ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X