Şimdi Ara

Asus a2500h pentium 4 266

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bu işte çok yeniyim,Asus a2500h pentium 4 266 makinam var,çok bilmişlik yapıp format attım.Şimdi yüklerken driverleri( modemin ses kartının vs.)istiyor Asus sitesine baktım bulamadım bana nasıl yardımcı olursunuz .Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi experius -- 30 Kasım 2004, 16:24:43 >

• arkadaşlar hala cevap yokmu lütfen yardım?
  • parcalarin marka ve modellerini yaz bir de bilgisayari alali cok olmadiysa bu parcalarin cd lerin de mutlaka suruculeri vardir
  • bu laptop herhalde.laptopsa yapılacak fazla birşey yok.garantiye ya da teknik servise müracaat.

normal pc ise iş kolay.ama her halükarda birkaç cd ye ihtiyaç olacak.

1-msi anakart sürücüsü

2-standart modem sürücüsü

3-msi ekran kartı sürücüsü

neden msi?çünkü msi cd leri her karta sürücü yükler.
  • pc ile gelen bir anakart cd'si varsa onda olur sürücüler....
  • slm bnde a2500h kllaanıorum yüklemeler için Your Reliable Partner n901 die orjinal cd si var sürüclerin hepsi o cd de mevcuttur...
  • sis 6** serisi çipsetli kullanmıştım everestle taratıp ses chipinin marka modelini al,gogle a veya copernick e yaz bulsun,sis in sitesindede olabilir,araştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buradan
    A2H Asus serisi driverlerını bulabilirsiniz.
    Asus A2500H modeli bu seriye giriyor. Ben de aynı modeli kullanıyorum.

Benim de sorunum şu tüm driverları yüklememe rağmen sistem 3 tane bilinmeyen aygıt buluyor. Bu sorunu aşmamda yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
    Bir de bu laptopumun bataryası öldü. Şarz 10 dk bile dayanmıyor. Orjinalini bulabilirmiyim bilemiyorum. Bulsam da 200 ytl civarı olacağını söylediler. Bu bataryanın içine 8 adet (varta) şarzlı pil takılarak 100ytl maliyetle yepyeni bir batarya sahibi olabileceğimi söylüyolar. Bu yöntem sizce güvenilir mi? Dayanıklı olur mu acaba? Önerilerinize ihtiyacım var.
    Saygılar...

quote:

ASUS A2500H Notebook

P4-2.66Ghz Cpu

256Mb DDR Ram

40Gb Hdd

15,1 TFT Ekran(1024*768)

64Mb Sis M650 Ekran Karti (Paylaşımlı) + TV out

DVD/CD RW Combo

56K Modem

10/100Mb Eth.

US Robotics wireless

ONBOARD AC'97 ses kartı + Stereo Audio

5 adet USB girişi

Irda (Kizilotesi baglantısı)

IEE1394 Firewire Port (Dijital Kamera Baglantısı)

PCMCI soket

Memory Stick (Hafıza kartı okuyucusu)

Touchpad Mouse

AC Adaptor

• Merhaba tum eksik olan drivirleri onaran bir program var çok iyi bende kullanıyorum programın adı DRİVERPACK SOLİTON LİTE diye bir program bilinmeyen suruculer flan hepsini açıyor ve yukluyor ama internet bağlantısı olman lazım

birde benim pcmde boyle bir sorun var

asus a2h leptopum var wifi driverini yukledim ama hangi tuşla wifiyi açmayı bilmiyorum

PCI modem driver vardı onu yukledim ama hala ne wifi nede hangi tuşla yapacağımı bilmiyorum

LEPTOPUN MARKASI :Asus a2500h (a2h)

İŞLETİM ŞİŞTEMİ : WİNDOWS XP SP3 PRO

ACİLL YARDIM BEKLİYORUM !!!
    TEŞEKURLER
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.