Şimdi Ara

||| Asus A42JA-VX095V Kullanıcıları Kulübü ||| 14' / i7 740Q / HD 5730 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.817
Cevap
5
Favori
125.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar birde prize taktığımda bir ses geliyor. sürtme sesi gibi. bu neden olur? çıldırtan bir ses. güç seçeneklerinden yüksek performansı seçince çıkıyor, dengeli'yi seçince gidiyor. bunu nasıl düzeltebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyanus41 -- 3 Ocak 2011; 19:08:10 >
  • yaa arkadaşlar laptop kablosuz internete baglı gözüküyo ama internerte giremiyorum.yanlışlıkla wireless driverını mı sildim ne.birisi yardımcı olsun lütfen...
  • Evet beyler ben de aldım bugün Bimeks Ankamall şubesine gittim bitmiş Ankara'da hiçbir dükkanda kalmamış bu yüzde internet mağazasından aldım. Haliyle henüz gelmedi ürün geldiği zaman izlenimlerimi paylaşırım
  • arkadaşlar bundan bende aldım bir tane 4 sayfayıda okudum xp falan yüklemeyi düşünenler bile var win 7 ultimate yüklesek daha çok performans alırız diye düşünüyorum yapıp kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneren86
    arkadaşlar bundan bende aldım bir tane 4 sayfayıda okudum xp falan yüklemeyi düşünenler bile var win 7 ultimate yüklesek daha çok performans alırız diye düşünüyorum yapıp kullanan varsa bilgilendirirse sevinirim

Ultimate çok farketmez performansta sadece bir kaç extra özelligi var home premiumdan.
    Ama xp makinenin canına okur ondan eminim.

Evet bir kişi daha eklendi a42 ailesine ekleyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratakarsu44
    yaa arkadaşlar laptop kablosuz internete baglı gözüküyo ama internerte giremiyorum.yanlışlıkla wireless driverını mı sildim ne.birisi yardımcı olsun lütfen...

Driverı silsen hiç kullanamazsın zaten
    Denetim Masası>Ağ ve Paylaşım Merkezi> sol listeden Kablosuz Ağları Yönet de otomatik olarak bağlan dediğin baglantılarda bazen yapar bu sorunu,sağ tıkla kaldır de yeniden bağlan
  • quote:

Orijinalden alıntı: okyanus41
    Arkadaşlar beni de yazın bugün aldım. çok harika bir laptop. bazı sorularım var. hangi programları kaldırmalıyım? hangilerini kaldırırsam driverler zarar görür? yedeği almalıyım yoksa hazır alınmış mı? yardımcı olur musunuz. çok saolun

Bilgisayarın harddiskinde zaten bir recovery bölümü oluşturulmuş olması lazım (bilgisayar açılırken f9 ya da f8 o sırada bir tuş ile girilir kurtarma menüsüne). Sizin bu aldığınız dvdler sistemin birebir imajıdır bu yüzden o kadar çok dvd isteniyor. İlla ki imaj almak istiyorsanız Acronis True Image'i kurun boot cdsi yapın bir de tek dvdye imaj alın tamamdır istediginiz zaman makineyi imajını aldıgınız haline döndürebilirsiniz
  • arkadaşlar oyunları denedim..
    medal of honor 2010 grafik olarak tam pefrormansta kasmadı
    need for speed hot pursuit de aynı şekilde
    operation flashpoint de aynı şekilde
    pes 2011 de aynı şekilde

(bir kaç güne call of duty black ops yi denicem)

hepsi tam performansta kasmadı ve ekran kartı oyunlardan çıkınca yanıt vermeyi kesmedi.
    sadece biraz ısı artışı oldu o da bu kış gününde odayı ısıttı :))

aranızda hiç autocad de olsun yada herhangi bir 3 boyutlu programda renderlama yapan varmı? ekran kartı kaldırdı mı?
  • arkadaşlar bende aldım kulübe benide ekleyebilirsiniz
  • Ben de alalı 3 hafta oluyor. Kulübe ekleyebilirsiniz. Bu arada ben biraz COD Black Ops oynadım. Adamların yüzündeki terleri bile görebilmek gerçekten çok güzel anti aliasing i yükseltince çok gerçekçi bir görüntü oluyor. Makine parasının hakkını veriyor doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihen -- 4 Ocak 2011; 12:06:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevindi42

Evet beyler ben de aldım bugün Bimeks Ankamall şubesine gittim bitmiş Ankara'da hiçbir dükkanda kalmamış bu yüzde internet mağazasından aldım. Haliyle henüz gelmedi ürün geldiği zaman izlenimlerimi paylaşırım

evet kardeş bende ankamall'a gittim orada kalmamış. pandora bimekste 3 tane varmış hemen telefon edip ayırdım ve gidip aldım. süper bişey...
  • bu bimeks'teki kart onayı nedir ?...yani cmtsi siparişi verdim hala aynı şey yazmakta...ne kadar daha beklemeliyiym
  • Şarj adaptöründen cızırtı geliyor bende. Sessiz ortamda, birkaç metre mesafeden duyulabiliyor.
    Aynı sorunla karşılaşan arkadaş var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: endoplasmicreticulum

bu bimeks'teki kart onayı nedir ?...yani cmtsi siparişi verdim hala aynı şey yazmakta...ne kadar daha beklemeliyiym

"Kart onayı bekleniyor." Bu mu yazıyor?

Eğer bu ise; banka, kart sahibini arıyor ve işlem için onay istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oricalcus

quote:

Orijinalden alıntı: endoplasmicreticulum

bu bimeks'teki kart onayı nedir ?...yani cmtsi siparişi verdim hala aynı şey yazmakta...ne kadar daha beklemeliyiym

"Kart onayı bekleniyor." Bu mu yazıyor?

Eğer bu ise; banka, kart sahibini arıyor ve işlem için onay istiyor.

Banka kart sahibini arıyor derken...banka kartın sahibiyle irtibata mı geçecek yoksa bankadan onay mı bekleniyor bu şahsın kartı uygun mudur diye ? teşekkürler.
  • Arakdaşlar PC kurulumuyla beraber kurulan gereksiz programları temizleden,

Açılışta açılan servisleri ve gereksiz programlarıda kaldırdıktan sonra PC performansı gözle grülür şekilde

arttı. Bilgisayar performans derecelendirmesinde 6,9 olan ilemci değeri, Bu işlemleri yaptıktan sonra

Şu anda 7,1 e yükseldi. Pc den gayet memnunum İlk pc de sorun çıkınca bi ara soğumdum ama 2 nci verilen PC de beklediğimin üstünde performans aldım.Şimdilik her şey yolunda. Almak isteyen arkadaşlara ısrarla tavsiye ederim.

Oyun dahil hangi uygulama olursa olsun PC de aşırı ısınma diye bir şey yok.Oyunlarda takılma sıfır hepside yüksek grafik çözünürlüğünde.

Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Alacaklarada ısrarla tavsiyemdir.....

Artı Fonksiyon tuşu çalışmayan arkadaşlar var galiba bunlarda ATK Package i kaldırıp tekrar kursunlar ve

MSCONFİG den kaldırmasınlar sürekli aktif olsun. kapatırsanız sürekli .exe den açmak zorunda kalırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

quote:

Orijinalden alıntı: Liusyn

yaa hocam bende dün aldım ama tüm özelliklerinden memnunum ama arada bi

amd driver görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti...

alarmı geliyor ekran gidip geliyor sonra normale dönüyor

sizde de oldumu bu çözümü nedir

arada olur hocam öyle,ekran kartını güncelle makinenin rahat hava alıp verdiginden emin ol.bazı oyunlarda bi yer oluyor oraya gelince yapıyo BAZEN sıkıntı olmaz sanıyorum

Arkadaşlar amd görüntü sürücüsü yanıt vermiyor diye bi uyarı geldimi sakın dikkate almamazlık yapmayın

ben her tülü driwer güncellemeleri yaptım ama olmadı. ısınma zaten olmuyordu laptop da . Teknik servise gönderdim.

ürün ilk 30 gün içinde arızalı çıkarsa DOA kapsamında inceleme yapılıyor. Bunu için yolladım ve ekran kartı arızalı çıktı bana yeni ürün verdiler ve yaklaşık 10 gündür yeni ürünü kullanıyorum.

yeni üründe şimdi ye kadar hiç öyle bi uyarıyla karşılaşmadım.

Bu uyarıyla çok sık karşılaşıyorsanız ürünü mutlaka teknik servise gönderiniz.

Ürününüz 0-30 gün arasında bi ürünse DOA kapsamında inceleme diye gönderin.

• teşekürler dostum deniyecem...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

quote:

yaa hocam bende dün aldım ama tüm özelliklerinden memnunum ama arada bi

amd driver görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti...

alarmı geliyor ekran gidip geliyor sonra normale dönüyor

sizde de oldumu bu çözümü nedir

arada olur hocam öyle,ekran kartını güncelle makinenin rahat hava alıp verdiginden emin ol.bazı oyunlarda bi yer oluyor oraya gelince yapıyo BAZEN sıkıntı olmaz sanıyorum

Arkadaşlar amd görüntü sürücüsü yanıt vermiyor diye bi uyarı geldimi sakın dikkate almamazlık yapmayın

ben her tülü driwer güncellemeleri yaptım ama olmadı. ısınma zaten olmuyordu laptop da . Teknik servise gönderdim.

ürün ilk 30 gün içinde arızalı çıkarsa DOA kapsamında inceleme yapılıyor. Bunu için yolladım ve ekran kartı arızalı çıktı bana yeni ürün verdiler ve yaklaşık 10 gündür yeni ürünü kullanıyorum.

yeni üründe şimdi ye kadar hiç öyle bi uyarıyla karşılaşmadım.

Bu uyarıyla çok sık karşılaşıyorsanız ürünü mutlaka teknik servise gönderiniz.

Ürününüz 0-30 gün arasında bi ürünse DOA kapsamında inceleme diye gönderin.

bilgilendirmen için saol bende yaklaşık 2 haftadır karşılaşmıyorum bu uyarıyla güncellemeden beri devam etse götürecektim. birde zaten ilginç nokta şuydu hatayı oyunlarda değil video izlerken alıyordum onuda flash taki gpu kullanımınu kaldırarak çözdüm

• Havale ile aldım ben de ama Bimeks'ten ses seda yok.

Edit: Faturalandırılmış, yarın kargoya verilir herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevindi42 -- 4 Ocak 2011; 22:18:02 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.