Şimdi Ara

asus A9250 ısınma ve resetlenme sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: EXPANDER

ne ısınması beyler. adam windowsa format atmış driveri kurulu degil indirdigi driveride kuramamış. driveri yüklü olmayan windows sistemi dogal olarak resetlenecektir. gerçek driverini bulup pc ye kurman gerek sorunun çözülecektir.

Bu kadar saçma birşey duymadım.Bilgisayar driver kurulmadığında niye reset atsın?

Al bi nvidia kart.Driver kurma.yıllarca kullan.Resetlerse söyle bana tamam mı?

Reset sorunu diyosunda arkadaşım resetlerken bir uyarı veya açıldıktan sonra bir uyarı veriyormu?Reset atmadan önce mavi ekran var mı?Bilgisayar açılınca " sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı" gibisinden bir uyarı veriyor mu?

Eğer bunları veriyorsa muhtemelen ram lerinde sorun vardır.Sağlamlığından emin olduğun bir ram bul ve onunla dene

• quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orjinalden alıntı: EXPANDER

ne ısınması beyler. adam windowsa format atmış driveri kurulu degil indirdigi driveride kuramamış. driveri yüklü olmayan windows sistemi dogal olarak resetlenecektir. gerçek driverini bulup pc ye kurman gerek sorunun çözülecektir.

Bu kadar saçma birşey duymadım.Bilgisayar driver kurulmadığında niye reset atsın?

Al bi nvidia kart.Driver kurma.yıllarca kullan.Resetlerse söyle bana tamam mı?

Reset sorunu diyosunda arkadaşım resetlerken bir uyarı veya açıldıktan sonra bir uyarı veriyormu?Reset atmadan önce mavi ekran var mı?Bilgisayar açılınca " sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı" gibisinden bir uyarı veriyor mu?

Eğer bunları veriyorsa muhtemelen ram lerinde sorun vardır.Sağlamlığından emin olduğun bir ram bul ve onunla dene

arkadasım sana söyle anlatayım.ben bu pc yi 2 sene önce aldığımda ilk günlerde de böyle reset atıyodu.o zaman tek basına bir tane 512 ram vardı.sonra bilgisayarcı 2 tane 256 taktı sorun düzelmişti. ama simdi tekrar oldu.mavi ekran düne kadar cıkmıyodu ama dün bir kere o mavi ekran cıktı.acaba ram veya cpu voltajından olabilirmi yani bir ayarlama mı yapılması lazım.cünkü ben iki senedir yüklediğim her oyunu sorunsuz oynuyodum.pc çöküp tekrar kurulduktan sonra oldu.reset atmadan önce hiç bir uyarı cıkmıyo.ilk birinci defa masaüsütne atıyo.daha sonraları ise reset atıyo

• arkadaslar bi yardım edin bana lütfennn
  • lütfeeeeeeeennnnnnnn
  • arkadaşlar kart yanmak üzere,cok sıcak.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_akifd -- 7 Şubat 2007; 18:46:36 >
  • helppppp
  • WALLA HERŞEY OLABİLİR.BENİM Bİ KERESİNDE CPUNUN FANI TAM OTURMAMIŞTI O YÜZDEN RESET ATIYORDU.
    BİR DE BİOS AYARLARINI SIFIRLA İSTERSEN BELKİ YANLIŞ BİR AYAR YAPMIŞ OLABİLİRSİN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gencfenerli_ertan

WALLA HERŞEY OLABİLİR.BENİM Bİ KERESİNDE CPUNUN FANI TAM OTURMAMIŞTI O YÜZDEN RESET ATIYORDU.
    BİR DE BİOS AYARLARINI SIFIRLA İSTERSEN BELKİ YANLIŞ BİR AYAR YAPMIŞ OLABİLİRSİN.

biosu nasıl sıfırlayabilirim.ben aslında hiçbir ayarını oynamamıştım zaten.acaba baska birşeyden kaynaklanabilirmi.melesa cpu sıcaklığı ve vojtajı ne olamlı sizce
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.