Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ASUS AC68U Efsane modem garantili faturali uygun fiyat Satın Al 26 Şubat 2018 08:27 1 1 ASUS AC68U Efsane modem garantili faturali uygun fiyat arkadaslar 1 ay once merak dan dolayi almış oldugum ac68u model modemimi satıyorum.ürünü merak dan dolayı almıştım.paraya ihtiyac dan ve dolayı aldıgım fiyatın altında satışa cıkartıyorum.ürünün resimleri eklenicektir.ürün sıfırdan farksızdır.cizik dahi yoktur.hicbir eksiği yoktur kabloları kutusu faturası tamdır.wireless özelliği efsane dir.hic bukadar güclüsünü gormemiştim.aldığım yer alttaki yerdir.fiyatınıda gorebilirsiniz.benim istediğim fiyat 600 tl dir.pazarlik icin lutfen rahatsız etmeyin.söz konusu bile degildir.onun dışında sormak istediğiniz bişey varsa özelden sora bilirsiniz.cevaplarım.lütfen referanslarima göz atın.ürünlerimi tertemiz ve titiz kullanırım.pis , kötü hırpalayarak kullanmam.fiyatı cok uygun koyuyorum.alacak kişiye şimdiden hayirli olsun.dip not: arkadaşlar yukarda pazarlık söz konusu bile degildir diye yazmama rağmen hala pazarlık icin mesaj atanlar oldu.daha ucuzunu ve 1 aylık 150 tl ucuzunu buluyorsanız ordan alın lütfen.aksi taktirde pazarlık icin mesaj atanları engelliyorum.sonradan aliyorum tamam desede ürünümü satmam o kişiye.sonra bozuşmayalim. her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Yenimahalle Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün G.Skill 32GB(2x16) Trident Z5 RGB 7600mhz CL36 DDR5 Ram SteelSeries QcK 3XL Gaming Mousepad (SIFIR KONDİSYONUN DA ) [SATILDI] ASUS ROG Gladius II Origin RGB Gaming Mouse (SIFIR) [SATILDI] Elgato Stream Deck MK.2 Beyaz