Şimdi Ara

asus agp-v3800m windows 2000 driver sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim eski bir bilgisayarım var
    aslında windows98 kullanıyordum ve rahattım ama bazı programları çalıştırabilmem için windows 2000 yüklemek zorunda kaldım.
    sistemim XP yi kaldırmıyor.
    windows 2000 pro yu yükledim fakat ekran kartımı bir türlü çalıştıramadım.
    ekran kartım asus agp-v3800m.16mb ve tv out.
    asus un sitesinden sürücülerini indirdim ama olmadı.10 tane farklı sürücü denedim yinede olmadı.
    windows 2000 service pack 4 ü yükledim yine olmadı.
    bana yardımcı olursanız çok sevinirim.kafayı yiyeceğim.
    şimdiden teşekkürler

• heralde ram yüzünden kaldırmıyor xp yi bence o0 işletim sistemini kullanma cok az bir harcama ile xp ye yükselt derim sürümü hiç uğraşma arkadaşım tabiki gerekli olan bir adet 128 ram se
  • Selamlar kardeşim,

Arkadaş doğru söylemiş. XP kurmanızı tavsiye edebilirim. Ekran kartınız 2000 ile uyumlu olmayabilir.

Eğer Makineniz PII 400 Mhz veya Celeron 400 civarı ise, Hard diskiniz de 4-5 GB veya üzeri ise, 128 RAM bellek satın alıp XP çalıştırabilirsiniz.
  • makinanın özelliklerini yazıver bir zahmet
  • pentium 2-350 işlemci
    4.3 gbyte hard disk
    64+64 ram yani 128 ram
    ekran kartımı söylemiştim
    XP yi kaldıracağını zannetmiyorum ki bir ihtimal kaldırsada benim harddiskte oldukça yer kaplar. yine de 128 ram al ve XP yükle derseniz yüklerim.
    yardımlarınız için çok sağolun.
  • Selamlar kardeşim,

Makineniz XP yi çalıştırır. Umarım ekran kartınız da düzelecektir. İlk kurulumda RAM yeterli olur , ancak amacınız özel bir program ise, 128 MB daha almakta fayda var.

Ancak XP' ye geçtiğinizde, bilgisayarınızın zorlanmaması için "Görüntü Özellikleri" nin tamamını kapatarak çalıştırmanız daha iyi olur. Bu durumda, Windows XP aynen 2000 görünüşüne bürünüyor ki bu da bence oldukça hoş ve makinem daha rahat çalışıyor. Bunun için yapmanız gereken :

Masaüstündeki "Bilgisayarım" a sağ tıklayın. "Özellikler" > "Gelişmiş" > "Performans" > "En iyi performansa göre ayarla"

Kolay gelsin.
  • çok teşekkür ederim msakalar
    XP yüklemeye karar verdim.
    şimdi XP cd si bulmalıyım veya almalıyım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.