Şimdi Ara

Asus almayın arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gidin oyun için msi alın iş içinse dell toshiba filan alın

Asus'tan aldığım k555 serisi çok az kullandığım notebookun arka kısmının sağ alt köşesi kendiliğinden açılma yaptı. Zaten masaüstü PC var bunu sadece ders çalışma amaçlı almıştım ve çok az kullandım zaten çok fazla taşımadım bile. Yere düşmeyi bırakın kapağını bile dikkatli açıp kapattım. Buna rağmen kapak açılma yaptı arka kapak ayrıldı ve oradaki teknik serviste görmüştür bilgisayarda çizik bile yok. Babam kendi iş yerinden garantiye yollamış onla iletişime geçmişler 380 TL tamir parası istemişler babamda onaylamış. Çıldıracağım şimdi akşam akşam ulaşamıyorum da. Ne kadar iğrenç bi firma ve memlekettir. Kimsede mi etik yok. Kimse mi markasının arkasında duramıyor. Kardeşim bu tamamen senin üretim hatan. Faturasını bana neden kesiyorsun. Aradım ve tamiri ile ilgili şu an bilgi de alamıyorum tamirini de istemiyorum bir daha da asla Asus'tan hiçbir şey almam. Evimde modemine kadar Asus kullanıyorum ama bi daha asla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Asusun yanından bile geçmiyorum artık...Msi ve gigabyte işinde profesyonel ve yazılımlarla ürünlerini desteleyen firmalar.Asusta kaliteden bile söz etmek zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.