Asus p5gc-mx 945gz ddr2 ana kartım var Xpertvision x1050 256mb -128 bit eekran kartını takıyorum çalışmıyor dahili ekran akrtı nı goruyor taktıgım diğer ekran kartını gormuyor bu konuda bilen anlayan bir arkadas yardımcı olabilirmi sorun neden kaynaklanıyor ekran kartı arızalıdır dedim değiştirdim aynı marka aynı modelle onuda çalıştırmadı o ekran kartını baska bir makinaya taktım ondada calıstırmadı biosta bir puf noktamı var yoksa bu 2. değiştirdiğim xpervision ekran kartı bana hep arızalımı geliyor
128 mb bir ekran kartı taktım onu calıstırdı şumper ayarları falan avrmı board uzerinde ekran kartıyla alakalı ne olur bir yardım 256 xpertvision x1050 yi çalıştırmadı kafayı yemek uzereyim ekran kartı sağlam baska makinaya taktım calısıyor
anlayan yok heralde sizde benim gibisiniz desene :) napalım artık asus ekran akrtı siparis ettim insallah sorun cıkmaz
quote:
Orjinalden alıntı: attRaCtiVe
anlayan yok heralde sizde benim gibisiniz desene :) napalım artık asus ekran akrtı siparis ettim insallah sorun cıkmaz
1.Dahili ekran kartı ile sistemi açıp anakartın biosunu güncelle 2.Biostan VGA seçimini PCI yap...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme