Bildirim
asus anakarta uygun işlemci
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
walla bilgim olsa sölerdim... -
Anakart modelini verirsen daha iyi olur bilmemiz gereken anakart'ın socket 478 mi 775 destegimi oldugu büyük ihtimal socket 478 dir. Bütçene göre bir işlemci alabilirsin P4 2.66,3.0 vs -
bende 478 socket anakartımı yaktım ve inan ki uygun bi anakart bulana kadar iflahım gevredi.işlemcide de aynı sorunla karşılaşabilrsin zira hiçbir website de rastlayamadım.Ancak 2.el...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutupBedevisi -- 21 Kasım 2006; 5:43:23 > -
ben bıle 1.7 işlemcıye anakart buldum sende bulursun kesın..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur313 -- 21 Kasım 2006; 10:15:35 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Turgut
Anakart modelini verirsen daha iyi olur bilmemiz gereken anakart'ın socket 478 mi 775 destegimi oldugu büyük ihtimal socket 478 dir. Bütçene göre bir işlemci alabilirsin P4 2.66,3.0 vs
478 pin p4 ... oncekı ram e uygun calısma hızının olması gerekıyo mu ?
cok pahalı bı sey olmasada olur en fazla yıne 2.4 almayı dusunuyorum bulabılırsem..
dıger parcalar cok eskıdı yenı ıslemcı alsam bıle performans alamam...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X