Şimdi Ara

Asus anakartlar kronik ram slotu sorunu varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımı sürekli güncelliyorum ilk topladığımda msi z97 anakartım vardı hiç bir sorunla karşılaşmadım fakat sonrasında asus z170 maximus geneye geçtim temizlik, upgrade felan yapmak isterken her seferinde ram slotlarında sorun çıktı en son 2 tanesi tamamen çalışmadı sonra asus z170-a geçtim tek slot ram kullanıyordum çift slota geçince gene 2 slot bozuldu çalışmıyor. Bu kronik bir sorunmudur anlamadım msi anakart kullanırkende aynı şeyleri yapıyordum ama hiç birşey olmadı. Ekstra olarak o kadar statik elektrik koruması felan var diyolar statik elektik yüzünden hdmi çıkışı bozuldu z170-a nın bence asusun anakartları gerçekten sorunlu sizde böyle şeyler yaşadınızmı merak ettim.

• Normalde her bileşende Asus'u severim, ama anakart kısmında sıkıntıları var biraz. Her modelinde, her üretim bandında sıkıntı yok tabii ki. Ama misal MSI anakartlar 100 üründe 1 hatalıysa, Asus'da bu sayısı 4-5 oluyor. Bunu sizin sorununuzdan bağımsız söylüyorum.

Kronik bir sorun yok bilinen, duyulan. Ama Asus anakart BIOS kısmında biraz geride kalıyor. Yeterli müdahale şansı vermiyor kullanıcılara. Bana kalırsa sorun da buradan kaynaklanıyor.

Sizinki biraz elektronik şansı dediğimiz şey olmuş sanki :) Daha doğrusu biraz sizin şanssızlığınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.