Şimdi Ara

Asus Anti Surge Was Triggered

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ANAKART:GTX970
    İŞLEMCİ: İ7-3770
    RAM: 8GB
    PSU:CORSAİR VS650
    Anakart:Z77-A
    bılgısayar oyun oynarken veya oyundakı grafıklerı en yuksege getırdıgımde felan reset atıyor ve açılırken verdıgı uyarı
    Asus anti surge was triggered to protect system from unstable power supply unit
    yardımcı olabılcek varmı bunlar etkılermı bılmıyorum
    Klavye:Logitech G710+
    Mouse:Logitech G502
    Kulaklık:Logitech G930
    takılı

• Geçen hafta aynı sorunu bende yaşadım statik elektrikten oluşuyor ben ramden şüphelendim onu çıkardım ellerimi duvara sürüp yükümü attıktan sonra taktım düzeldi sizde sorun oluştuktan önce en son hangi parçaları taktıysanız deneyin sırayla.
  • hocam anti-surge devreye giriyorsa psuda bir sorun olabilir.sadece oyunlar en yüksek seviyedeyken oluyorsa bu psu voltajında bir dalgalanma olduğunu gösterir.bu yüzden vermesi gereken gücü veremiyor. eğer asus anti-surge uygulaması dediğiniz şekilde devreye giriyorsa ilk şüpheli psudur
  • Hugues de Payen kullanıcısına yanıt
    en yüksek seviyeye aldıgımda direk reset atıyor fakat bu aralar orta ayarlarda oynarkende arada bi kapatmaya başladı psuyuda yenı aldım sayılır 1 ay ya oldu ya olmadı ekran kartıyla berab er almıştm
  • en kısa zamanda denıyecegım teşekkürler ilgilendigin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet0614 -- 8 Şubat 2015; 18:12:08 >
  • Güç kaynağı stabil güç veremiyor sanırım. O yüzden bu hatayı alıyor olabilirsin. PSU nedir?
  • Ezio Auditoré kullanıcısına yanıt
    Corsair vs 650
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet0614

en yüksek seviyeye aldıgımda direk reset atıyor fakat bu aralar orta ayarlarda oynarkende arada bi kapatmaya başladı psuyuda yenı aldım sayılır 1 ay ya oldu ya olmadı ekran kartıyla berab er almıştm

hocam dediğim gibi şuan psu ilk düşünülmesi gereken şey. ama az bi ihtimalde olsa ekran kartıyla ilgili bir sorun da olabilir.voltaj dalgalanmasının sebebi ekran kartı da olabilir. zaten ikisinde sonradan almışsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet0614

en kısa zamanda denıyecegım teşekkürler ilgilendigin için

Verilen hataya göre cevabım biraz değişik gelebilir ama böyle oldu bende
    şimdi aklıma geldi ekran kartınıda çıkarmıştım tamamen kablolarıyla birlikte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiell07 -- 8 Şubat 2015; 18:19:20 >
  • Asus anti surge hatasi ilk defa bugun bendede cikti.Neden oldugunu anlamadim.sistemim

intel core i5 4670k
    nvidia zotac geforce gtx 650 ti
    kingston 12 gb ddr3 1600mhz ram
    asus z97-k

Power da rx530 ss

Power yetersizmi bu sisteme ya da kasada cogaltici kablo kullaniyorum ondan olabilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.