Merhaba arkadaşlar öncelikle cevabını benimde aradığım konuyu kendim buldum çözdüm sizlerle paylaşmak istedim Asus AURA ile 2 metreden fazla led çalışmıyor biliyorsunuz aşağıda linkteki üründe 12 amper ve 24 amper seçenekleri var. Aura çıkışındaki +12V - G - R - B kablosunu kutuya giriş yapıyorsunuz kutuda giriş-çıkış var ve led trafosundan gelen + ve - yi bağlıyorsunuz böylece Auranın sağlamış olduğı 2 Amperlik güç bize 12 amper veya 24 amper oluyor. Umarım işine yarayacak birileri olur. Ürün - RGB Amplifikatör https://tr.aliexpress.com/item/Signal-RGB-Amplifier-Repeater-DC12V-24V-12A-For-3528-5050-SMD-LED-Strips-Light-JUN22-20/32817698207.html
Merhaba Aura SYNC ile ilgili bir sorum var pek birşey bulamadım yada ben araştıramadım elimde phanteks ledstrip var ve aura syncde rainbow yapmak istediğim yapamıyorum normal renk değişiyor anakartım z270e anakart rainbowu gayet güzel yapıyor üzerindeki ledler ama ledstrip yapmıyor
Merhaba Aura SYNC ile ilgili bir sorum var pek birşey bulamadım yada ben araştıramadım elimde phanteks ledstrip var ve aura syncde rainbow yapmak istediğim yapamıyorum normal renk değişiyor anakartım z270e anakart rainbowu gayet güzel yapıyor üzerindeki ledler ama ledstrip yapmıyor
Videodaki anakar z370 adreslenebilir led bağlantısı var zaten videodada ws2812b adressable led yazıyor sizdeki led ile sadece renk alabilirsiniz.
Evet o ledden kullanılmış ama 2812b şerit led 3pin ile bağlantı oluyor ben anakarta 3pin bağlantısı için hangisinin nereye denk gelmesi gerekecek ? standart 4 pin +12 R-G-B