|
Asus Bios Sıfırlama İşlemi
-
-
Yeniden başlatırken f9 basıp dener misin.
-
Sorun devam ediyor tek farkı güç tuşuna bir kere basınca hemen kapanırdı F9 yapınca 2 saniye gecikme ardından kapanıyor. -
Üstünde bağlı olanların hepsini çıkar. 40 saniye power tuşuna basılı tut, bırak. Sonra adaptörü tak power a bas
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 8 Nisan 2023; 22:49:32 > -
Bataryayı sökemiyorum o yüzden şarjını bitirdim fişini çektim yaptım fakat yine birşey olmadı. -
Üstündekileri sök derken batarya değil bağlı olan usb, hafıza kartı gibi. Şarjı tam boşaltma. 0 larsan tekrar bastığında çalışmazki.
Bir daha dene.
Birde hdmi dan başka cihaza bağla. Bakalım ekran geliyor mu?
Bir başka yöntemde tekrar üstündekileri sök, adaptör takılıyınken açma tuşuna bas. Ekranda herhangi bir yazı gördüm mü 15 saniye basılı tut. Tekrar açma tuşuna bas. Bunu 3 defa tekrarla
Bunlarda işe yaramıyorsa hiç uğraşma yetkili servise başvur. Kendin açma garanti mevzusundan. Garanti olmasa bios pilini söksen belki bios sıfırlanır.
Benim aklıma gelen bunlar. Geçmiş olsun, sorunun en kısa sürede çözülmesini temenni ederim.
-
Aynı şekilde hiçbir yöntem etki etmiyor. Garantiye gidecek dediğin gibi. Teşekkür ederim ilgin için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufemrullah -- 9 Nisan 2023; 10:6:12 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X