Bildirim
Asus boot menu
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sanırım flash üzerinden yeniden windows kurmaya çalışıyorsun değil mi ?
Eğer flashı 1.sıraya aldğın halde flash boost olmuyorsa , ya windowsu flash a atarken boost yapması için gereken sistemi kuramamışsın yahut Anakart seçeneklerinde bir sorun var.
Anakart modelini yazar mısın ? Ayrıca Flasha windows u atarken kullandığın program nedir ve hangi windows sürümünü kurmaya çalışıyorsun ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haldigo -- 11 Aralık 2013; 12:29:57 > -
1.sıradaki drw de iken entere basınca seçenekler çıkmıyormu. -
quote:
Orijinalden alıntı: haldigo
Sanırım flash üzerinden yeniden windows kurmaya çalışıyorsun değil mi ?
Eğer flashı 1.sıraya aldğın halde flash boost olmuyorsa , ya windowsu flash a atarken boost yapması için gereken sistemi kuramamışsın yahut Anakart seçeneklerinde bir sorun var.
Anakart modelini yazar mısın ? Ayrıca Flasha windows u atarken kullandığın program nedir ve hangi windows sürümünü kurmaya çalışıyorsun ?
Hocam geç gördüm kusura bakmayın yok flashın ayarları tamam boota hazır ancak flashı boot menüde 1.sıraya alamıyorum evet flash üzerinden windows kuracağım 32 biti 64 bit yapacağım win 7 anakart asus m5a9 bişeydi ama tam hatırlayamıyorum şuan -
quote:
Orijinalden alıntı: a.g.r.e.s.i.f
1.sıradaki drw de iken entere basınca seçenekler çıkmıyormu.
yok hocam işte sorun orda entere basınca bilgisayar normal açılıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X