Şimdi Ara

Asus calling screen i Android One a uygulamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus un gelen aramaları cevaplama ekranı çok hoş duruyor. Aynı zamanda işlevselliği de bir harika. Benim sizlerden ricam ise bunu gm 4g Android One cihazıma uygulama konusunda yardım etmeniz. Apk olarak aşağıdaki linkte mevcut. Root etmeden bir yolu var mıdır bunun. Yoksa root ederek nasıl yaparız?

Uygulama linki:www.apkmirror.com/apk/zenui-asus-computer-inc/asus-calling-screen/asus-calling-screen-1-6-0-150908_2-android-apk-download/

Not: görselleri eklemeye çalıştım lakin sitede sorun var sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selcuklukaratay kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 22:8:3 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son sürümü de bir önceki sürümü de kurdum. Kurulumda sıkıntı yok fakat program i alabileceğim bir yol yok. Simge atmıyor masaüstüne ve uygulama menüsüne. Konuyu o yüzden açtım.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 23 Eylül 2020; 22:8:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • :) hocam önerilerinizin hepsini yaptım. Olmayınca açtım konuyu. Nasıl edecez bu işi.

• Yok mu bir yolunu bilen?

Su anda kulallanilan cevaplama programi neyse o programda varsayilan ayarlari sifirlarsaniz arama geldiginde kurdugunuz programi secmek icin size bildirim gelir. Böyle bir deneyiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda kullanılan cevaplama programını bulamıyorum hocam. 6.0 la beraber uygulamalar bölümü bir garip olmuş. Olmayacak galiba beyhude mi uğraşıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuklukaratay -- 10 Kasım 2015; 20:33:17 >
  • Hocam ayarlar-uygulamalar kısmı varmı. Ordan yapılacak zaten varsa. Uygulamada telefon uygulaması olması lazim. Ordan varsayılanları sıfırla diye bir seçenek çıkması lazim onu iptal edeceksiniz.

• Evet hocam şimdi yaptım. Devre dışı bıraktık ve arkadaşın telefonuyla aradım. Telefon çaldı ama ekrana hiçbir şey gelmedi. Asus calling de de varsayılan olarak ayarlama seçeneği yok. Her tarafını kurcalayan uygulamalar menüsünün. Rom a gömülmesi gerekiyor galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuklukaratay

Evet hocam şimdi yaptım. Devre dışı bıraktık ve arkadaşın telefonuyla aradım. Telefon çaldı ama ekrana hiçbir şey gelmedi. Asus calling de de varsayılan olarak ayarlama seçeneği yok. Her tarafını kurcalayan uygulamalar menüsünün. Rom a gömülmesi gerekiyor galiba.

Evet hocam maalesef dediğin gibi görünüyor. Yapacak birşey yok o zaman. Ama googleplayde uygulama mevcut yani kurularak calismasi lazim ama olmuyor demekki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.