Şimdi Ara

ASUS Cerberus GTX 1070 Ti 2063 TL (Vatan Bilgisayar Mağazalarında) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
3.432
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • birader bugün üye olmuşsun, yada asıl hesabın banlandı, sırf aldım yzmak için yeniden üye olmuşsun. az ötede oyna istersen.

sana niye aldın niye satıyrosun diyen yok, konuyu da açıldıktan 2-3 dk sonra gördüm, ki muhtemelen senden de önce oluyor bu ama almak için kılımı bile kıpırdatmadım. sen acemiliğin verdiği gazla alıp 3000 lira gibi bi fiyata satma hayaline girişmişsin, polyannadan betersin bide gelip burda kendi aklınca laf sokuyorsun :)

kart al sat yapmak için çok uygun değil, anca sıdır cihaz aşkı olan alır ki 3000 tl verecek adam da ya enayidir ya da başka kartlara bakmamıştır.

onun bunun malında gözümüz olmadı çok şükür. kıytırık ekran kartı için de yanıp yıkılacak değiliz :) hani sanırsın dünya üzerindeki son 1070ti yi almışsın da başka yokmuş gibi artislik yapma burda :)
    sadece sazan.avi girişiminde başarılar diledik sana.
  • Malum sitedeki ilan sizin demek :)
    Ölücülerle mutluluklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 km yol yurudum palldıuma kullanmıycaksınız ne alıyorsunuz kardesım :D yenı sısteme kullanıcaktık kısmet artık kdv ınıdrımı kovalıycaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRE_RUSLAN

2060,1080 ayarında bir karttır game Benchmarklara bakarsanız anlarsınız. Hatta bazı oyunlarda geçiyor bile.
    Zamanla 1080 dahada geri kalıcaktır.

Şuanda 1060ın, 980i geçtiği gibi olucaktır
    geçsin de hocam bende 1060 6 gb var, fallout76 1080p yüksek ayarı açınca vram doluyor. Bunu napacaz?

• Daha düzgün sitelerde 3500e bulunuyor Newegg den de 3500 civarına geliyor evgalar bence 3000 e satmanız zor ama 2500e alıcı bulabilir.

Ayrıca amd vega64 3000 lira vatan mağazalarında.

Birde 2060 gibi dandik bir kartla 1070ti karşılaştıranlar olmuş :) yapmayın arkadaşlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incubus -- 29 Haziran 2019; 20:30:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

Bu mesaj silindi.
    Hocam birde allah evlerine ateşler yağdırsın de ellerini kaldırarak. Tam olacak.
  • Üşenilecek bişey değil, bi tıka bakıyor ama sen herkesi kendin gibi saf sanmış olacaksın ki mesajlarımı sildim edebiyatı yapmışsın. Hadi bunu yedik peki bu ne birader ?

Katılım zamanı: 29 Haziran 2019

mesaj silerken katılım zamanını da mı değiştirdin ?

Yine söylüyorum ben sana neden aldın niye satıyorsun demiyorum. Sen ergen tribinde cevap verdin diye ben de sana atara kalktım.

Hadi şimdi kenarda oynamana devam et.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.