Bildirim
Asus Chromebox kutusundan çıkıyor: Chrome OS'a ilk adım
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Erdi abi emegine saglik ama cihaz Chromezort gibi bisey olmus
-
Cihazın tasarımı gayet iyi ve sade. Umarım bu sadelik bozulmaz.
-
"Chrome OS" ta bir gelecek görmüyorum... Onun yerine Google, Android'i mobilin yanı sıra PC platformuna da uyarlamaya çalışsa çok daha iyi olur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-mcani -- 15 Mart 2014; 18:22:47 >
-
tasarımı güzel ama bu aletle yapılacak işlemler bence çok sınırlı ancak yaptığı işe görede fiyatları iyi ama google bu olayı geliştirir ve ilerde birçok kişi tarafından kullanılacak hale gelebilir
hiç olmazsa tv altına atılan bir kutu olur ve malum televizyonların smart özellikleri şuaralar beşpara etmez ve bununla sosyal ağlara girme internette gezme gibi işlemleri yapabiliriz
-
quote:
Orijinalden alıntı: e-mcani
"Chrome OS" ta bir gelecek görmüyorum... Onun yerine Google, Android'i mobilin yanı sıra PC platformuna da uyarlamaya çalışsa çok daha iyi olur...
Windows yaptı da ne oldu eline yüzüne bulaştırdı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni bir platformda yeniliklere açık bir firmayı görmek güzel. En kısa zamanda cihazın çalışır halini görmek istiyorum.
-
erdi abinin dublörünü kullanmislar
-
Chromebox'ın adaptörü,kendisi kadar:))
-
240p video çalışmıyor düzeltirmisiniz.
-
Bu iş çook güzel oldu. Yavaş yavaş ağır yazılımlarda Chrome OS üstüne gelmeye başladığında elveda Windows elveda.. Gözlerim seni aramaz artık derizz ve 300 TL vs.. cebimizde kalır.
-
Erdi hocamın yorumlarıyla Chrome OS izlenimide fena olmazdı
-
Güzel bir video olmuş.açıkçası unbox yani kutu açılımı videolarini çok beğeniyorum.bu konuda da öneride bulunmak istiyorum bence telefonların ve elinize gelen bu tür ilginç kitle ce takip edilen cihazların kutu açılım videolarini yayınlayınca derim.ben youtube de yabancı sitelerin unbox videolari yerine sizinkileri izlemeyi tercih ederim.. Umarım dikkate alinirim iyi çalışmalar :-)
Bu arada kutu açılımı yaparken cidden ilkkez açarken cekmenizi tercih ederim cunki ilk acilistaki o heyecan yapacağınız yorumlar çok daha önemli.ilk anda nasil tepki vereceksiniz acaba diye bekledim ben video da ama sonradan bant in yırtık olduğunu gördüm kutunun altına bakarken.bence gerçekten ilkkez açarken çekin çok keyifli olur :-) iyi günler iyi çalışmalar :-)
-
Abicim siz bunu satın mı aldınız test için mi size verildi. Eğer test içinse Asus aceleden dolayı ABD cihazını size vermiş olabilir. Bu durumda Türkçe kullanım klavuzunun neden olmadığını veya adaptörünün neden bu durumda olduğunu Türkiye'de satılacak cihazların bu durumda olmayacağını açıklamanız gerekir.
Yok eğer sizde sorun yok, Asus'ta var ise ve cihazı bu şekilde satmaya kalktılar ise (ki zannetmiyorum) o zaman çok büyük saçmalamış olurlar. Kutu içeriği TR standartlarına uygun olmayan cihazı TR'de piyasaya çıkarmak kadar büyük bir saçmalık olamaz.
-
Sahsen gorusum su tarihciler uzag cagi diye bir ayrim yaptiginda bu ayrim pc dunyasindaki tekellesmelerin kirilmasiyla mumkun olacak diyebilirim
Google bunun icin cok calisiyor umarim basarirlar
abi eskiden bu tip cihazların içini de açıp gösterirdiniz belki hala benim gibi merak edenler vardır bizim için bunu tekrar yaparsanız güzel olur -
bulunsun eve gidince editlerim.
Galiba Mac OS gibi bir şey yapmak istiyorlar inşallah başarılı olurlar.
-
aleti çalışırken görmek için boşuna beklemişim o kadar. :(
-
Linux platformu çok dallanıp budaklandı. Geliştiriciler biraz daha odaklanarak iş yapsa Google da bir dağıtımın arkadasında dursa Linux un pazar payı yükselirdi.
Benzer içerikler
- instagram video indirme - iphone
- iphone instagram önbellek temizleme
- instagram hesap çalma
- whatsapp hesabı silme
- whatsapp mavi tık kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X