Şimdi Ara

Asus coil whine garanti kapsamı hakkında? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    https://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=983092

the messenger ın cevabı sanırım geri alması emin olduktan sonra komutu uygulayın emin degilim cunku

aradım bunu bulabıldım
  • başlangıç yöneticisinden birkaç şeyi kapadım, ne hikmetse program ile alakalıymış . cw sesi gelmeye başladı, pc yi her açtığımda programı Manuel açıyorum arka plana geçiyor ve ses kapanıyor. kapatmak istesem kapatamazdım, nasıl becerdim anlamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wearesorryserver kullanıcısına yanıt
    hocam programın adı nedir
  • hiimesdeath kullanıcısına yanıt
    throttlestop

• Hocam bir sıkıntı yok değil mi bu işlemi yaptıktan sonra. Bende de hafif hafif geliyor coil whine sesi. Bu işlemi yapsak garanti falan iptal olur mu ki? Performans kaybı olmaması da çok ilginç.
    Edit: Yaptım ben de geliyor hala ses sadece melodisi değişti :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFourBarMechanism -- 5 Nisan 2020; 13:46:50 >
  • S A M C R O kullanıcısına yanıt
    Ben de bunu düşünüyorum hiçbir işe yaramadı çünkü. Benim ses coil whine mı onu da bilmiyorum. Oyundayken vs ses kesiliyor çünkü. Ama oyundan çıktım diyelim bi süre geçti ses başlıyor yine. Acaba fanla ilgili bir ses mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFourBarMechanism -- 5 Nisan 2020; 15:14:10 >
  • özel bir işlem yapmıyorsun, sadece programı kurup C1E yi iptal ediyorsun, programı kaldırman yapılan işlemi iptal ediyor zaten, veya C1E yi tekrar aktif et, kafana yatmadıysa format at

• Bendeki de aynı, servise gönderdim, evet coil whine dediler fakat bu arıza değil diye servis raporu verdiler TR servis ten bir şey beklemiyorum zaten, şu covid bitsin de amazon a gönderip değişim ile sıfırını alıcam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.