Şimdi Ara

Asus COMMANDO Kullananlar Buraya! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
0
Favori
10.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu carpan olayına dikkat etmemıstım.E6400 cpununda carpanı ile oynayabiliyormuyuz? Ben 8 de sbt olarak biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 13 Nisan 2007; 14:11:31 >
  • Bende Asus Commando aldım.. Evga 680sli anakartından bu anakarta geçmek belki size mantıklı gelmeyebilir ama hem çeşit denemek hemde değişiklik olsun diye değiştirdim.

yanlız dün bios update yaptım 0902 yaptım bios u ama bu sefer PCİE çarpanı 16x olacağına 1x oldu bunu nasıl değiştiricem bilen warmı ?

Asus COMMANDO Kullananlar Buraya!
  • bilen yokmu
  • cmos clr yaptın mı bios yükledikten sonra
  • asus bios update programı ile yapmıştım orada o şık seçili idi
  • Lan sirf su Asus Commandonun tadina bakmak icin İntel sistem toplanirdi yaa neyse...

• Arkadaşlar Commando ile raid0 kullanan var mı aranızda windows setupta disketten kaç tane dosya yüklediniz ICHH8R Raid controller yükledim anakartın kitapçığında JMB363 de yükleyin dior ama o driver yok bu şekilde yükledim raid kuruldu önceen 650i anakartta 80 m/saldıgım HDDler ile şimdi 140 m/s alabiliyorum. ancak şimdide SATA arayüzle bağladığım NEC DVD RW sorun verio çok yavaş takılıo vs vs. sanırım jmicron yüklemediğim için mi raid yapanlar XP setupta kaç dosya yüklediğini yazarsa sevinirim boşuna format atmayalım
  • asusun kendi anakartından çıkan cd de raid cd si var ondan inteli seç yani ich8r yeterli
  • teşekkür ederim wenigma an azından ben dogru yüklemişiö ancak sanırım SATA cd romlar uyumsuzluk çıkarıyor 965 çipsetlerle devalı kilitlenme oluyor, aklınızda olsun
  • eğer kutu içinden çıkan kaspersky ile sorun yaşıyorsanız çizgi ftp sitesinden veya
    ftp://ftp.asus.com.tw/pub/ASUS/mb/Utility/Kaspersky/Kaspersky_ENGUpg.zip

linkten eski sürümü güncelleyin sonunda bu şekilde oluyor

• Bende bugün comando aldım sistem şöyle e6600 comando 2*1gb kingston ddr2 800 2*250 sata2 hdd feel h.2 kasa 460w .Şimdi stok fan ile günlük kullanım için en iyi o/c ayarlarını söyleyebilirmisiniz
    NOT : daha önce hiç o/c yapmadım ona göre anlatırsanız sevinirim
  • Ses kartı driverını yğklemeye çalıştığımda "The HDA Audio bus driver is required and not found" uyarısı alıyorum!
    Nedir bi bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wngwie

Ses kartı driverını yğklemeye çalıştığımda "The HDA Audio bus driver is required and not found" uyarısı alıyorum!
    Nedir bi bilen var mı?

Son durum nedir?

Öneri olarak aklıma gelenler setup da ses kartı ile ilgili bir seçenek vardı ona bakabilirmisin?
    İşletim sistemin nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wenigma

buyur dene bakalım

Merhaba,

Ben voltaj değerleri ile 667Mhz Kingston ram ile ne kadar çıkabilirim? En son 350 denedim ancak daha üzerinde açılmadı.
    Ayrıca bu şekilde denemeleri nasıl yapıyoruz? Az voltaj arttırımı vb. şeyleri denediğimde makine açılmadığı durumlarda bios reset mi yapıyoruz? Yoksa kolay bi yolu varmı bu işin? Yani her milim voltaj vb. ayarlarında açılmadığında bios reset falan zor değilmi?

Bir sorunumda XP kurulumum format hariç yaklaşık 8dk. sürdü bu benim için güzel ancak açılırken bence çok bekliyorum, eski AMD sistemimde 30sn. bekliyordum bunda 20sn.-30sn arasında yine sürüyor

2x250GB RAID 0 kullanıyorum.

Ek: RAM ler için soğutucu aranıyorum, bulana kadar çok yüklenmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraykoru -- 30 Nisan 2007; 12:05:36 >

• beyler geil ramleri cas4 de çalıştırmak için memory voltage i 2.1 yapın deniyor. ben 2.1 yapmama rağren hala 5-5-5-18 de çalışıyo bunlar. ram için gizli ayar falan mı var?
  • peki remleri manuel olarakta 4-4-4-12 olarak ayarladın mı?
    yani kendı 4-4-4-12 calısmıcak sen biostan gördüğün bu 5-5-5-18 değerini 4-4-4-12 olarak değistireceksin
    quote:

beyler geil ramleri cas4 de çalıştırmak için memory voltage i 2.1 yapın deniyor. ben 2.1 yapmama rağren hala 5-5-5-18 de çalışıyo bunlar. ram için gizli ayar falan mı var?
  • Ne kadar cıkacağın senın remlerin performansına bağlı.Tahminim en az 400FSb yapar.Rem denemelerını yüksek FSB icin rem gecikme sürelerini manual ve takıldıgı yerde bir miktar voltaj vererek deniyoruz.Ayrıca Max 2.3V vermen senin icin daha sağlıklı olur.Daha yüksek voltaj verince Remlerin zarar görebilir.Diğer bir soruna gelince makine acılmadığında Bios reset yapıyoruz

quote:

Orjinalden alıntı: koraykoru

quote:

Orjinalden alıntı: wenigma

buyur dene bakalım

Merhaba,

Ben voltaj değerleri ile 667Mhz Kingston ram ile ne kadar çıkabilirim? En son 350 denedim ancak daha üzerinde açılmadı.
    Ayrıca bu şekilde denemeleri nasıl yapıyoruz? Az voltaj arttırımı vb. şeyleri denediğimde makine açılmadığı durumlarda bios reset mi yapıyoruz? Yoksa kolay bi yolu varmı bu işin? Yani her milim voltaj vb. ayarlarında açılmadığında bios reset falan zor değilmi?

Bir sorunumda XP kurulumum format hariç yaklaşık 8dk. sürdü bu benim için güzel ancak açılırken bence çok bekliyorum, eski AMD sistemimde 30sn. bekliyordum bunda 20sn.-30sn arasında yine sürüyor

2x250GB RAID 0 kullanıyorum.

Ek: RAM ler için soğutucu aranıyorum, bulana kadar çok yüklenmek istemiyorum.

• Bir hafta sonra Tekrar Asus Commando ile O.c denemelerime kaldığım yerden devam edicem

Bu anakart ile
    500FSB civarı yapan varsa Voltaj değerleri için mümkünse bir SS alabilirmiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 1 Mayıs 2007; 1:48:35 >
  • Asus pc probe 2 ve ai suite de problem yaşayan varmı ?
    pc probe 2 yi çalıştırdığımda aacenter.exe ile ilgili bir hata veriyor boş bir program açılıyor hiçbirşeyi görmüyor, ai suitide yüklemeye kaltığımda bios update i gerekli diyor, son biosu yükledim gene tık yok :) varmı böyle problem yaşayan ?

İşletim sistemi XP (32bit).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanKoKan -- 1 Mayıs 2007; 2:18:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: koraykoru

quote:

Ses kartı driverını yğklemeye çalıştığımda "The HDA Audio bus driver is required and not found" uyarısı alıyorum!
    Nedir bi bilen var mı?

Son durum nedir?

Öneri olarak aklıma gelenler setup da ses kartı ile ilgili bir seçenek vardı ona bakabilirmisin?
    İşletim sistemin nedir?

Sorun SP2 imiş. Onu yükledikten sonra yükleyebildim driverları. Fakat şimdi de oyunlarda bazı sesler çıkmıyor. yeni driver da yok asus sitesinde. kafayı yiyecem yeminle.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.