Bildirim
ASUS Crosshair Formula Z
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: durk_la
Merhaba,
Aşağıda yazdığım anakartı temin edebileceğim bildiğiniz bir yer var mı?
ASUS Crosshair Formula Z
Teşekkürler.
Normalini gördüm de Z olanı satışını görmedim Türkiye'de.
Normalinden farkı nedir ? -
Windows 8 desteği var, daha yeni bir kart, bir çok geliştirme yapılmış.
google.com'dan bakabilirsin farklarına. Uzunca bir listesi var.
Teşekkürler. -
Improvements for AMD’s existing FX ‘Bulldozer’ and future ‘Piledriver’ architecture, there are feature revisions:
Improved memory performance through higher attainable frequencies – even when using 4-DIMM. The term 2400MHz has been bandied about…
The improved Extreme Engine “Digi+II” which allows for an improved control over the CPU and memory for precision overclocking.
Improved high definition sound.
Improved Ethernet setup features with gamers in mind.
Windows 8 Ready with a Directkey Button/DRCT header, TPM header and FastBoot Switch.
A new and improved UEFI Bios containing a new 64MB worth of ROM and is Windows Fastboot Enabled which if I’ve read correctly, can launch you into the OS in around 2 seconds on the latest SSD’s.
OEM activation within BIOS. -
Söylediğiniz ürün daha TR'de stoklarda yoktur hocam bir çok incelemesi yapılmıştır fakat stok olarak yoktur 2013 ilk çeyreğinde gelicek diye haberler var -
quote:
Merhaba,
Aşağıda yazdığım anakartı temin edebileceğim bildiğiniz bir yer var mı?
ASUS Crosshair Formula Z
Teşekkürler.
Listeye girmiş, yakında stoklarda olur.
http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-crosshair-v-formulaz-crosshair-v-formula-z-990fxsb950-am3+-ddr3-2400mhz%28oc%29-sata30-usb30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=64386
-
Ürünü bugün aldım teşekkürler. -
quote:
Ürünü bugün aldım teşekkürler.
Hayırlı olsun nereden ne kadara aldınız ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Ürünü bugün aldım teşekkürler.
arkadaşım ürünü nerden aldın acaba türkiye stoklara girmedi diye biliyorum :S beni kartı satıp alasım var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X