Şimdi Ara

Asus D550CA BH31 nasil? 1099TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu bilgisayar nasil sizcehttp://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-d550ca-bh31-notebook-fiyati,74368.html

veya bu fiyata önerebileceginiz baska bilgisayar var mi?

istedigim özellikler:
    - en az 4gb ram
    - hdmi cikisi
    - 15 inch
    - i3 veya i5 islemci
    - usbb 3.0 olursa iyi olur (zorunlu degil)
    - windows 7 veya 8 olsun (freedos istemiyorum)

bütce maksimum 1200 TL

• Valla bende 1400 TL gibi bir bütçe ile halen beklemedeyim. Neden dersen tüm satıcılar 2013 yılına ait ürünleri yılbaşına yakın veya hemen ertesinde ellerinden çıkarmaya çalışacaklar doğal olarak büyük indirimler olacak. Çünkü adamlar 2013 yılına ait ürünleri nakit e çevirmek isteyecektir yoksa zarar olarak kalacak eksi verecektir şirket bütçeleri. Tavsiyem biraz daha bekle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Valla bende 1400 TL gibi bir bütçe ile halen beklemedeyim. Neden dersen tüm satıcılar 2013 yılına ait ürünleri yılbaşına yakın veya hemen ertesinde ellerinden çıkarmaya çalışacaklar doğal olarak büyük indirimler olacak. Çünkü adamlar 2013 yılına ait ürünleri nakit e çevirmek isteyecektir yoksa zarar olarak kalacak eksi verecektir şirket bütçeleri. Tavsiyem biraz daha bekle.

ßende aynı senin gibi düşüp bekliyorum yılbasınıßende aynı senin gibi düşüp bekliyorum yılbasını
  • sagolun.
    zaten bu ayin sonuna dogru almayi planliyordum. belki dediginiz gibi kampanyadan güzel birsey buluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ek37

peki bu nasil? fiyat performans olarak?

http://www.bimeks.com.tr/urun/129499/lenovo-ideapad-g500-59-390105-w8-.aspx#specs

Teknosa da ideapad in 1449 luk bi modelini gördüm sitesinden de bakabilirsin ama pek olumlu şeyler yazmıyor. Isınma ve kasada soyulma sorunları yaşayanlar olmuş. Benim fikrim alınacaksa samsung , asus gerisi fıs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.