Şimdi Ara

Asus'dan dünyanın en hızlı ekran kartı: Ares III (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
2.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Richard Huddy AMD'ye geri dönmüş. Hadi gözünüz aydın(veya gözümüz).
  • Nivida ´ya ya selamlar.

• kart çok iyi görünüyor.
  • Tüh referans 295x2'yi çöpe atayım. 2 tane Ares 3 alıp crossfire yapayım. Titan Z'yi de boşa almışım neyse onuda duvara asarım tasarımı güzel bari.

• fiyatı titan z yi geçer mi acaba?
  • Açıkcası piyasada bulunan "r9 295x2" modelinden performans olarak çok önde olacağını sanmıyorum. Sadece daha şık versiyonu olmuş. + biraz soğutma iyileştirilmiş zaten referans tasarım değiştiğinde genel olarak ilk kazanılan nokta soğutma performansı oluyor.

r9 295x2 = 1500$ fiyatı düşünüldüğünde bu fiyata r9 295x2 CF yapılır. Zaten Asus'da bunu bildiği için kısıtlı sürede belli kesime üretim yapacak ve sayısı az olacak.

• Zorlayacak oyun ?

• Kim ne derse desin gerçi birşey farketmez herşey ortada amd ekran kartı konusunda bu sene resmen ezdi Nvidia yı çok büyük bir çıkış yaptı bence her ne kadar oturmamış olsa da mantle ile ve daha ucuza ulaşılabilecek daha iyi performansa sahip iki ekran kartıyla umarım böyle devam eder
  • vallahi arkadaşlar AMD önce şu driver sorununu çözmeli , R9 290pcs+ kullandım sonra iade alındı 780 Lightning var suan battlefield 3 de R9 290 ile bir gariplik vardı sanki lag var oyunda garip bir ağırlaşma vardı monitörümü değiştirmeyi bile düşündüm input lag yüksek diyemi diye , ama bu GTX 780 ile akışkan oynanıyor oyun bire bir gözlemim bu şekilde , driverları nasıl düzeltemiyor şu koca firma garip
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacesyng

Zorlayacak oyun ?

4k 140 hz ultra detay fantezisi yapan arkadaşlar her türlü zorlar. lüks bir fanteziye lüks bir kart.
    bu kartı 1080p 60hz'de zorlayacak oyun da bir zahmet piyasaya çıkmasın; ekran kartı için 1000 tl gözden çıkarabilen benim gibilere "fakir" deyip nankörlük yapmak istemem, öyle bir oyun çıkarsa zenginler hariç kimse oynayamaz.

• Her kesime hitap etmiyor. Custom sıvı soğutma olayı var..
  • Darklord Sauron kullanıcısına yanıt
    abicim gözünüzü seveyim konuşurken birazda araştırın , kartın tipini gören obaaaa 4K da 140hz monitörler ile ancak oynanır demiş tövbe , yani forumda konuşurken daha net ve kesin konuşursak bir dünya buralara bakan insanda daha iyi bilinçlenir diyorum her zaman , geyik yeri değil ki burası
    Asus'dan dünyanın en hızlı ekran kartı: Ares III

Asus'dan dünyanın en hızlı ekran kartı: Ares III

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concerve -- 4 Haziran 2014; 1:57:53 >

• kart muhtesem gorunuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orijinalden alıntı: Lath.Crusader

Eğer yurt dışında 2500$ etiketiyle raflara girseydi, Türkiye'ye yasal olarak ithal edildiğinde 10.000 TL ( Dolar TL kuru, vergi + vergi + bir daha vergi, 2 yıl garanti ücreti diye kazık vb.) etiket fiyatıyla raflarımızda olurdu.

Sonra da tutarlar onu 9.899 liraya bir "şok" indirim ile satmaya kalkarlardı...

Harbiden ne diyeceğimi bilemedim...

(bkz: Ülke şartlarından dolayı masaüstücü / playstationcı kavgasında bazen playstationcıların sanki daha haklıymış gibi göründüğü anlar)

şöle bişi diyosun yani.

http://www.vatanbilgisayar.com/gtx-titanz-gddr5-12gb-768bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-kart.html?srt=PU

Şimdi bu benim yerime yemek yapıp, evi temizler mi Bir de ben yokken evi korur mu? Hayır yani bu kadar para verdikten sonra insan bekliyor bunları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Demekki bu uçuk fiyatları veren insanlar varki bu saçma fiyatlardan satışa çıkartabiliyorlar.

• Concerve kullanıcısına yanıt
    söylediğimi farklı yere çekme istersen, r9 295 x2'nin ne kadar güçlü bir kart olduğundan şüphe yok fakat verdiğin tabloda 4k'da bf4'de 60, crysis'te 41 fps vermiş; bu forumda 70-80 fps'yi beğenmediği için slı yapan yığınla insan var. kimsenin 4k, ultra detay, 140 hz üçlüsünü bir arada bulmayı hayal edeceğini zannetmiyorum ama bunlardan ikisi bile bir kartı yetersiz bırakmak için kâfi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darklord Sauron

söylediğimi farklı yere çekme istersen, r9 295 x2'nin ne kadar güçlü bir kart olduğundan şüphe yok fakat verdiğin tabloda 4k'da bf4'de 60, crysis'te 41 fps vermiş; bu forumda 70-80 fps'yi beğenmediği için slı yapan yığınla insan var. kimsenin 4k, ultra detay, 140 hz üçlüsünü bir arada bulmayı hayal edeceğini zannetmiyorum ama bunlardan ikisi bile bir kartı yetersiz bırakmak için kâfi.

ben yanlış anladım herhalde , forum öyle bir hal aldıki son senelerde herşeye art niyetli yaklaşır olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: burakesan

O değil de AMD bu sene NVIDIA'yı çok fena rezil etti, adamlar kartlarının doğru düzgün lansmanını bile yapmadan gizli kapaklı satışını başlattılar :D

AMD'nin zaten en büyük özelliği, lansmanla, reklamla falan fazla uğraşmadan, direk icraata yönelik hareket etmesi.

kontrolsüz güç güç değildir. amd nvidia kadar yazlım desteği verse piyasayı domine eder.

aynı paraya nvidiya ya göre daha güçlü gpu lar alınabilirken ,

nvidia eski kartlar da dahil olmak üzere verdiği desteğiyle tercih edilebilir oluyor.

mantle a desteği bırakmazsa amd piyasayı domine edebilir. bakalım zaman gösterecek.

nvidia gerçektende dx 12 yi fermi kepler gibi 2010 kartlarına desteği gerçekten verirse amd

ye fena şamar indirir. bu bir gerçek

512 ekran kartın var kalkıp boyle konulara yorum yapıyorsun ve benı etıket yapıyorsun ne demem gereklı acaba :)))) hahahaha

• Nasıl Nvidia'nın Titan Z serisi gereksiz pahalı bir fiyatlandırmaya sahipse, bu da aynı şekilde olması gerekenden pahalı bir kart. Eskiden çift gpu kartlar daha mantıklı fiyatlandırılıyordu şimdi iki firma da olayı abartıp saçmalamaya başladı. Özel üretim kartlar da buna bağlı olarak aynı saçmalığı takip ediyor.

Misal

Gtx 570 330 dolar | Gtx 580 500 dolar => Gtx 590 699 dolar.
    HD 6950 300 dolar | HD 6970 370 dolar => HD 6990 699 dolar.

O halde biraz hesap yapalım.

R9 290 460 dolar x2 920 dolar eder. Buraya iki blok ekleyelim iki kart için 1120-1150 dolar yapar bunların toplamı.

R9 295X 1500 dolar.

780 Ti 629 dolar x2 1258 dolar eder. İki blok daha eklersek 1428-1458 dolar ediyor.

Titan Z yetersiz olacağı aşikar bir hava soğutmayla 3000 dolar.

Nvidia fiyat konusunda çok göze batıyor lakin AMD de sütten çıkmış ak kaşık değil onlar da aynı şeyi yapıyor; Nvidia gibi 1 e 2 koymadıkları için pek dikkat çekmiyorlar hepsi bu

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.