Şimdi Ara

Asus - Dell - Toshiba Hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır dizüstü bilgisayar kullanır, çevreme de bildigim kadar fikir veririm. Bugune kadar en cok Toshiba ve Dell 'den memnun kaldım. Hali hazırda Dell Inspiron kullanıcısıyım.

Yeni 2 adet notebook alacagım. Fiyat limitim 1500-1600YTL Kdv dahil.

Biliyorum ki Toshiba iyi ama %15-20 emsallerinden pahalı.

Geriye Asus ve Dell kalıyor bana gore. (HP, Acer gibi markalarda hep problem yasadım, etrafım yasadı)

Ses cıkısı Harman Kardon olmasa bile duzgun olan, sorun cıkarmıcak bir notebook ariyorum. Ne onerirsiniz?

Not: Son aldıgım Inspiron Dell, Latitude Dell notebook'uma gore daha kotu. Yani soyle cok daha guclu bir alet ama toucpah gereksiz duayarlı ve alısmak mumkun olamadı (4 aydır). Sanıyorum Dell'de Latitude cok daha ust bir sınıf. Bu baglamda, uygun fiyatlı Dell ya da Asus onerilerinizi. Altına 100% imamı atarım su an kullanıyorum dediginiz baska marka-model onerilerini rica edebilir miyim?

• İyi ses istiyorsanız ya Altec Lansing hoparlörlü Hp ya da dediğiniz gibi Harman Kardon lu Toshiba alacaksınız. Dell lerde bu ses işi git gide kötüye gidiyor. Son Inspiron 1525 ve Studio 1535 serisinde ses öncekilere göre daha da rezalet.
    Benim tavsiyem Toshiba A300. O fiyat aralığında uygun bir modelini bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
    Yukarıdaki tavsiye başlıklarına yazarsanız daha fazla cevap alabilirsiniz diye düşünüyorum.
  • bende şöyle diyeyim
    dell piyasa malı diyelim bi cpu 100$ sa dell de de 100$
    asus biraz daha pahalıdır del deki 100$ lık cpu asus da 120$ olur ama farklı konularda o paranın hakkını verir
    toshiba ise en astronimik olandır sony vaio lar ile
    dell de 100 asus da 120 olan cpu toshibada 150$ a çıkabilir
    sonuç olarak hepsi aynı
    ama şatafatlı sunma var geri verilenler var extra hediye olsun kullanılan ürünün kalitesi işçiliği vs vs
    şahsen ben kendime asla toshiba laptop almam çünkü kendimi o kadar zengin görmüyorum

dell 1520 aldım 1900ytl
    1900ytl ye toshiba nın 2.4cpu 2gb ram onbord ekran kartlı pc leri var
    benimki 2.5cpu 3gb ram 8600gt ekran kartı

ancak toshiba kullandım satelite serisi kullanan bi çok arkadaşım var çok güzel aletler
    aynı şekilde tecra lar sağlam aletler bir kere

yalnız altı çizilmesi gereken konu pahalılar

asus da bence çok kaliteli bir marka yani anlatmayada pek gerek yok zaten
    şahsen laptop almadan önce asus almak kesin tercihimdir ama dell ve acer çok ii donanımları çok düşük fiyatlara satınca aklımı çeldiler (:

• DELL PİYASA MALI DİYENLERE BİR KAÇ CÜMLE...Tam üç yıldır yeni bilgisayar ögrenmiş tuşlara hart hart diye basan 50 yaşında bir adam tanıyorum..makinasına asla acımaz..sabah 9- akşam 24 yada gece yarıları Avustralyada insanlarla, Kanada da insanlarla konuşur..İnternetten çıkmaz...bataryası yeni bitti..şarzı 10 dak..dayanıyor....Bu adamın kullandıgı piysa malı deiginiz Dell in en mütevazi modellerinden biri biri 990 usd ye aldı...İNSPİRON 2200 Bu adam müzik dinler, forumlara yazı yazar, gazete okur...Hep elinde bir oyuncak...BU ADAMA BU MAKİNA DAYANIYORSA BU MAKİNA TAŞ... TAŞ..... övünmek gii olmasın...Bu adamı tanıyorum....Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 7 Kasım 2008; 17:37:05 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.