Şimdi Ara

ASUS Direct CUII 7870 ısınma problemi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dediğim gibi ASUS Direct CUII HD 7870 ekran kartım var ve çok fena bir şekilde ısınma problemi çekiyorum. KIŞ OLMASINA RAĞMEN ! Olayı size anlatayım. Kartı ilk aldığımdan beri 2 aydır kullanıyordum sonra kartta bir sıcaklık olmaya başladı , soğutucu bloğu çıkarttığımda termal macunun bittiğini gördüm ve eski termal macunu temizleyip Cooler Master'in bir macununu sürdüm. Fakat macun yeterli idi neden böyle bir sıcaklık yaptığını bilmiyorum. Oyunlara girdiğimde her hangi bir oyun örn (BF3,MAFİA 2) gibi her hangi bir oyuna girdiğimde ekran kartı 70dereceyi çok rahat buluyor. Bu arada ekran kartının fanını %100 bile yaptım işlemiyor kart soğumuyor ekran kartı ısındığından dolayı işlemcide ısınıyor stok fanın RPM'si yükseliyor ve kasadan ses çıkıyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu arkadaşlar lütfen yardım edin yoksa elimdeki güzel kartı HD7850 alarak kullanmak zorunda kalacağım :(

• GTX 760 al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wilhelm W.

GTX 760 al

Asus da ısınma sorunu var mı? Ben de gtx 760 alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

quote:

Orijinalden alıntı: Wilhelm W.

GTX 760 al

Asus da ısınma sorunu var mı? Ben de gtx 760 alacağım.

hayır

arkadaşada önerim sorunlu kart gelmiştir bende asus dcu2 soğutmasını kullanıyorum ultrada oyunlarda sıcaklık 65 C ' yi geçmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 30 Mart 2014; 18:35:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI RX560 Görüntü Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Rtx 3060 ti ısınma sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.