Şimdi Ara

ASUS DİZÜSTÜ ALICAM YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Almayı düşündüğüm dizüstü ASUS X550JX-XX099D 8gb Notebook - X550JX-XX099D , 2015 asus notebook, asus x550jx dizüstü2015 modelleri, asus XO012D notebook, 2015 asus notebook modelleri, oyun asus, Notebook, Asus Laptop, Asus... BU DİZÜSTÜNDE Crysis 2-3 Pes2014 GTA4 Call Of Duty gibi oyunları rahat kasmadan oynatabilir mi lütfen yardım edin YADA MAX 2100TLYE DİZÜSTÜ ONERİN

• c63_AMG kullanıcısına yanıt
    z üstü bile yeterli olur bana ısınma problemi felan nasıl?
    Oyun grafikleri cok üst düzeyde olmak zorunda değil ama kaliteli olmalı yine de kasma veya asırı ısınma felan olur mu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWolverine07

Oyun grafikleri cok üst düzeyde olmak zorunda değil ama kaliteli olmalı yine de kasma veya asırı ısınma felan olur mu sizce?

asusun kalitesi ortada zaten hem servis olarak iiler hemde malzeme olarak sağlamlar
    ısınma olacağını düşünmüyorum. Yeterki hava çıkışlarını kullanırken kapatmamaya dikkat et
    Bu ikisinin farkı sadece ekran kartı mı birinin GTX 950m diğeri GTX 850m 128bit ?
  • quote:

Bu ikisinin farkı sadece ekran kartı mı birinin GTX 950m diğeri GTX 850m 128bit ?

aynen ekran kartları farklı
    Sence hangisi daha yüksek performans verir?
  • quote:

Sence hangisi daha yüksek performans verir?

bence 099d al
    zaten 099d 012dnin bi üst modeli olarak çıktı
    Daha ii daha yeni daha performanslı olmasaydı Asus niye 012d nin bir üst modeli olarak tanıtsın ki
    Eyv.Hocam cok sağol teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.