Merhaba. Almayı düşündüğüm dizüstü ASUS X550JX-XX099D 8gb Notebook - X550JX-XX099D , 2015 asus notebook, asus x550jx dizüstü2015 modelleri, asus XO012D notebook, 2015 asus notebook modelleri, oyun asus, Notebook, Asus Laptop, Asus... BU DİZÜSTÜNDE Crysis 2-3 Pes2014 GTA4 Call Of Duty gibi oyunları rahat kasmadan oynatabilir mi lütfen yardım edin YADA MAX 2100TLYE DİZÜSTÜ ONERİN
z üstü bile yeterli olur bana ısınma problemi felan nasıl?
c63_AMG
kullanıcısına yanıt
Oyun grafikleri cok üst düzeyde olmak zorunda değil ama kaliteli olmalı yine de kasma veya asırı ısınma felan olur mu sizce?
quote:
Orijinalden alıntı: TheWolverine07
Oyun grafikleri cok üst düzeyde olmak zorunda değil ama kaliteli olmalı yine de kasma veya asırı ısınma felan olur mu sizce?
asusun kalitesi ortada zaten hem servis olarak iiler hemde malzeme olarak sağlamlar ısınma olacağını düşünmüyorum. Yeterki hava çıkışlarını kullanırken kapatmamaya dikkat et
c63_AMG
kullanıcısına yanıt
Bu ikisinin farkı sadece ekran kartı mı birinin GTX 950m diğeri GTX 850m 128bit ?
quote:
Bu ikisinin farkı sadece ekran kartı mı birinin GTX 950m diğeri GTX 850m 128bit ?
aynen ekran kartları farklı
c63_AMG
kullanıcısına yanıt
Sence hangisi daha yüksek performans verir?
quote:
Sence hangisi daha yüksek performans verir?
bence 099d al zaten 099d 012dnin bi üst modeli olarak çıktı Daha ii daha yeni daha performanslı olmasaydı Asus niye 012d nin bir üst modeli olarak tanıtsın ki
c63_AMG
kullanıcısına yanıt
Eyv.Hocam cok sağol teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme