Şimdi Ara

ASUS Download Master'dan kurtulmak isteyenlere Transmission yükleme rehberi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
31
Favori
28.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes torrent'ten bahsetmiş de pek anlayamadım o yüzden.

download master özelliği olan asus modemle, torrent dışında, http şeklinde bir linki, idm ile indirdiğimiz herhangi bir şeyi de indirebiliyor muyuz?
  • Indiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okanhh O kullanıcısına yanıt
    torrent indirmeye bir çözüm bulamadınız siz de galiba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Indiriyor.

Transmission eklentisinde de oluyor mu peki?
  • oppia O kullanıcısına yanıt
    Eklenti değil tabi o, denemedim ben yapan arkadaşlar var sanırım forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scofield -- 7 Mayıs 2017; 21:47:10 >
  • Merhaba;

İş yerinden veya baska yerden torrent ekleyip bu programi kullanmak istiyorum.Nasil ayarlamam gerekecek.Yardimci olabilirmisiniz? Saygilarimla

• Merhabalar ben de Asus dsl-ac68u model modem aldım. Modeme bağlı USB disk kullanılmıyorken uyutma işlemine nasıl alabiliyoruz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEWEST -- 7 Mayıs 2017; 7:9:15 >
  • Download master, aicloud, samba veya aicloud u aktif kullanmadiginizda uyumuyir mu? Bunlardan birinin calismadigina rmin misiniz​?

• hey kullanıcısına yanıt
    Çalışmak derken samba servisi ve aicloud aktif fakat ben bir işlem yapmıyorum. Bir de samba servisi ile kullandığım nas özelliğine nedense ağdaki bazı makinalardan erişemiyorum yani ağ diski için \\modemin ip sini Çalıştır ekranından yada ağ sürücüsüne bağlan bölümünden girdiğimde "Belirtilen ağ adı artık geçersiz" hata mesajı alıyorum. Fakat bazılarında ise sorunsuzca erişebiliyorum diske. Bu sorun neden olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEWEST -- 8 Mayıs 2017; 5:1:9 >
  • ya ben çok şey isteyen bir kullanıcı değilim ASUS DSL N17 U var bende download master çalıştırabilsem arayışa girmicem hiç supporta da yazdım adamlar sorunu çözemediler bana b..k atıp konuyu kapattılar

resimlerle paylaşmıştım masaüstü download master çalıştırıyorum bağlanıyor içine link atınca bir süre sonra arka arkaya sonsuz sayıda hata penceresi açılıyor out of bounds hatası diye bişey araştırdım bu hata genelde yazılımda hata olduğunda oluyormuş ..firmware bugün güncelledim en son sürümleri indirdim değişen bişey yok...

Transmission denicem tekrar o zaman yapamamıştım en sonunda modemi çöpe atıp adam gibi başka marka bişey alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servusdedurantem -- 5 Haziran 2017; 22:52:59 >
  • Masaüstü yazılımı yerine direk modem üzerinden giriş yapsanız?
  • çok pratik olmuyor her seferinde şifre yazmak arayüz de kullanışlı değil
  • Chrome kullanıyorsanız bilgisayarınızda ASUS Download Master Plugin' i yükleyip çok pratik şekilde dosya indirebilirsiniz. sağa tıklayın indir diyin yeter

ASUS Download Master'dan kurtulmak isteyenlere Transmission yükleme rehberi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey

Chrome kullanıyorsanız bilgisayarınızda ASUS Download Master Plugin' i yükleyip çok pratik şekilde dosya indirebilirsiniz. sağa tıklayın indir diyin yeter

ASUS Download Master'dan kurtulmak isteyenlere Transmission yükleme rehberi

İdm ye rakip mi geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Indiriyor.

İndiriyor demişsiniz fakat vip üyelikelrle bu şekilde idm'da şifre girerek yaptığımız indirmelerde ben başarılı olamadım. Şİfre girme ekranı açılmadı bir türlü. Örneğin HDarşivi.com üyeliğimle indirme yapmayı denerken?
  • cemalettinm C kullanıcısına yanıt
    Orada direkt http linklerinden bahsetmiştim, direkt şifresiz linki indiriyor. Kendi kullandığım ftp içinse linki ekledikten sonra need password gibi bir ibare çıkartıyor. Oraya tıkladığınızda k.adı ve şifre giriş ekranı çıkmakta.
  • n17u ya oluyor mu bu?

• Sonunda bende başarıyla kurabildim. Dünya varmış rezil download managerden sonra. Ama ilk mesajdaki kodlar işe yaramadı nedense. Ondan güncel linkli benim kullandığım versiyonu paylaşayım dedim. Bu arada transmission sürümü 2.82. Kullanıcı adı: admin Şifre: password

ipkg update
    ipkg upgrade
    ipkg install transmission libiconv wget-ssl
    /opt/bin/wget -c -O /opt/etc/init.d/S95transmission https://goo.gl/GLtfXL --no-check-certificate
    chmod 777 /opt/etc/init.d/S95transmission
    /opt/etc/init.d/S95transmission start
    /opt/etc/init.d/S95transmission stop
    chmod 777 /opt/etc/transmission-daemon/settings.json
    rm -r /opt/etc/transmission-daemon/settings.json
    /opt/bin/wget -c -O /opt/etc/transmission-daemon/settings.json https://goo.gl/L7j2Pg --no-check-certificate
    app_set_enabled.sh transmission yes

Bunlarda yararlandığım kaynaklar

TeHashXyoutube
    [TUTORIAL] Transmission on AsusWRT routers
    https://www.youtube.com/watch?v=hHBEMYJfLi8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 8 Mart 2018; 14:13:31 >

• OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    Hocam elinize sağlık bizi büyük bir yükten kurtarıyorsunuz. Bir guide niteliğinde ne yapmamız gerektiğini -mümkünse resimler eşiliğinde- baştan aşağı tarif edebilirseniz şahane bir kaynak olur. Teşekkürler
  • DSL-AC52U modeme uygulanamıyor mu? Zira pek çok yolu denedim ancak başaramadım...

ipkg install transmission vb. hiçbir komut çalışmıyor zira ipkg'nın yükleyebileceği paketlerin içinde transmission bulunmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.