Ayarları tam olarak görsellerdeki gibi yaptım ama olmadı. Gün içinde asus servisini aradım, hard reset update vs. ile ilgili döküman gönderdiler onlarda işe yaramadı kaldım öyle. Servis durumunu sordum ürünün üretiminden 5 yıl geçtiği için donanımsal bir sorun varsa yapamayacaklarını yazılımsal ise 150₺ gibi bir servis ücretine yapabileceklerini söylediler. |
Asus DSL-AC68U (231. sayfa)
-
-
o fiyatı iki ile çarp, daha güncel bir modemi servis sağlayıcısından taksitle al, daha makul bir seçenek olur.
-
1. Modemi köprü moduna aldiınmı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mode mi arızalanlar arasına benide katabilirsiniz dün dsl gitti farklı mdemle denedim çalıştı bu çalişmıyor son zamanlarda zaten sıkıntı çıkarmaya başlamıştı elektrik kesilince gelmiyordu kapatıp açınca düzeliyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba ac68u kullanıyorum. Normal kullanımım sırasında bir sıkıntı yaşamıyorum. Ama bakırçay üniversitesinin uzaktan eğitim sayfasına giremiyorum. Linki aşağıda
linke girebiliyor musunuz bakabilir misiniz? Kardeşim ünisinin uzaktan eğitim sayfası açılmıyor ne telefon ne pc'den modemin varsayılan ayarları ile denedim yine açılmadı. Sorun anlamadığım bir şekilde modemden mi yoksa isp'den mi. millenicom biz bir sorun göremedik dedi. Ya bilgisiz bir temsilci ile görüştüm ya da modem varsayılan ayarları ile bile siteye girmeme engel oluyor. İnterneti güya filtresiz kullanıyorum. İşin garibi değil normal ayarlar opera vpn ve tor browser'la bile giremiyorum siteye. Mobilden giriliyor ama site çalışıyor yani. Buna bir bakıp bana dönüş yaparsanız sevinirim.
Bir önceki sürüm olan 3.0.0.4.386_43252 kullanıyorum. En son sürüm olan 3.0.0.4.386_45662 kurunca aşırı crc hatası alıyorum bağlantı sık sık kopuyor. Modemin içindeki hız testinde %75 paket kaybını görünce baktım olmayacak bir önceki sürüme geri döndüm. Son sürümde bu siteye girememe sorunu var mı bilmiyorum. İlgilenip bu konuda geri dönüş yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
-
Merhaba,
Aşağıda verdiğim ayarı yaparak dener misiniz?
-
Bende sorun yok. 45662 versiyon yüklü. TTNET kullanıyorum. Sanırım millenicom ile ilgili bir hata var.
-
Ana modemi köprü moduna almadan ana modemden gelen neti ac68 e bağlasam sadece router modunda kullanamazmiyim çok denedim olmadı köprü moduna gene geçti ana modemi. ana modem TTNet verilen Zyxel modem bağlantısı gittimi kapatıp acmayinca net gelmiyor çıkamadım işin içinden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar vpn yi kullanabilen var mı? bu konuda sorun yaşıyorum. yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim. sorunum şu şekilde, dsl ac68u modem kullanıyorum ve statik ip kiraladım. vpn pptp ayarlarını yapıyorum. Kullanıcı adı ve şifresini oluşturuyorum.
daha sonra çalışıp çalışmadığını test etmek içi telefonumda vpn kurulumunu yapıyorum.
telefonum wifi ile bağlı iken vpn yi açtığımda sorunsuz bağlantı kuruyor.
fakat mobil ağı açıp bağlantı kurmayı denediğimde vpnye bağlantı kurulamıyor.
bu sorunu nasıl çözebilrim
-
İpv6 kullanan ayarları gönderebilecek varmı türknet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
resmi desteği | asus türkiye[Kablosuz] [IPv6] ASUS yönlendiricide [IPv6] nasıl kurulur? | Resmi Desteği | ASUS Türkiyehttps://www.asus.com/tr/support/FAQ/113990
Bu sayfadan IPv6 kurulum desteğini alabilirsin. Benimde servis sağlayıcım Türknet. Ben bu sayfaya bakarak yaptım.
-
3.0.0.4.386_47534 yeni firmware
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhum -- 29 Mart 2022; 12:24:5 > -
USB portunda herhangi bir cihaz takılı mı?
Bir ara öyle bir sorun vardı. Eğer USB portunda bir flash disk veya HDD falan takılı ise elektrik gidip geldiğinde bir daha elle başlatmadan internete bağlanmıyordu. Ta ki flash diski/HDD’yi sökene kadar. Gerçi bunu bir firmware ile çözdüklerini söylemişlerdi ama ben bir daha denememiştim. Aklıma geldi size de yazayım dedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu şekilde yaptıgımda bazı sitelere girmiyor malesef
-
DSL port dan wifi geçiş hızı cok yavaş. Ne yazık kı cözüm bulamadım. dsl hızım 100 mb . lan kablo ile bu hızı görüyorum downloadlarımda. 5g den her türlü ayarı deneme rağmen 60 mb i geçmedi. pc nin wifi hızı 500 mb görüyor 5g den. local network de dosya transferi yaptığımda rahat bu hızları görüyorum ama dsl port tan wifi ye aktarımda hız düşüyor.
-
Beyler bu modemi letgdan 400 e alacam birinden v1 ve v3 şeklinde iki modeli varmış ama elemanın sattığında v1 ya da v3 yazmıyor nasıl anlarım ? v1 alınır mı hala problemi var mı ?
-
Sizin attığınız Modem değil Router.
Modem özelliği yok.
Modem istiyorsanız DSL-AC68U alacaksınız...
-
hımm RT olanmış bu yaw tmm peki AC68U'nun versiyonları var mı ? çok eskiden beri satılan bir model bu alınır mı hala ?
-
elinde bu modem olup satmak isteyen var mı?
-
DSL-AC68U oldukça sorunlu bir modem ve ne yazık ki sorunun çözümü de olmayabiliyor. Almanızı tavsiye etmem ki, Asus da bu modemi iyi bir fiyattan geri alıp, yeni modem ile değişim kampanyası yapmıştı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X