Şimdi Ara

Asus dsl-ac750 vdsl yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türknet'in ADSL hizmetinden faydalanırken yapa alt yapısına dahil edilmem sonucunda müşteri temsilcisi istediğim zaman VDSL hizmetinden faydalanabileceğimi iletti, tek gerekenin modem kurulumuna gidip VDSL olarak kurulum yapmam yönündeydi ama modem'in hızlı kurulum sayfasına girdiğimde hiçbir şekilde VDSL ibaresi göremiyorum. Manüel ayar yapmayı denediğimde de normal ADSL kurulum yapar gibi seçenekler çıkıyor Vladn id 35 olarak girsem bile ADSL olarak kuruluma devam ediyor.
    Sanırım WAN üzerinden ve diğer ayarlardan bir şeyler yapmam gerek ama internet üzerinde yardımcı olacak bir bilgi bulamadım.Asus dsl-ac750 vdsl yardım

Yardım rica ediyorum

• Yardımcı olmaya çalışayım.

Hiç hızlı kuruluma girmeyin, modem arayüzünden şu adımları takip edin.

YÖNETİM } DSL AYARI (Yukarıdaki sekmelerden sondan birinci olan) } DSL MODÜLASYONU (Buna tıklayın, seçeneklerden VDSL2'yi seçin. } UYGULA tuşuna basın (aşağıda).

Bu adımları yaparsanız olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Beyaz-Fil

Yardımcı olmaya çalışayım.

Hiç hızlı kuruluma girmeyin, modem arayüzünden şu adımları takip edin.

YÖNETİM } DSL AYARI (Yukarıdaki sekmelerden sondan birinci olan) } DSL MODÜLASYONU (Buna tıklayın, seçeneklerden VDSL2'yi seçin. } UYGULA tuşuna basın (aşağıda).

Bu adımları yaparsanız olması gerekiyor.
    Maalesef bu da işe yaramamıştı VDSL2 olarak yapmama rağmen yine de sinyali ADSL olarak görüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS AC750 MODEM NASIL ?
    4 yıl önce açıldı
    ASUS DSL-N16 MODEM
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.